U wilt een ijskar huren in Nederland?

IJskar huren in Nederland

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Wilt u een ijskar huren op locatie in Nederland? Dit kan bij De Jong’s IJs. Met onze ijskar komen we bij u langs op locatie en scheppen we handgemaakt en vers ijs aan uw gasten of klanten. Dit kan al vanaf 200 ijsjes.

Op elke locatie in Nederland

Wij leveren ijskarren door heel Nederland. Dat is een “koud kunstje” bij De Jong’s IJs. Er zijn genoeg redenen om een ijskar te huren. Heeft u bijvoorbeeld een (bedrijfs)feest, evenement, of een andere activiteit? Laat ons uw hele ijscatering regelen. Dit kan zelfs dezelfde dag soms nog geregeld worden. Of u nou een ijskar nodig heeft in het Noorden van Nederland of het Westen van Nederland, wij zijn er voor u. Meer informatie over het huren van een ijskar in uw eigen provincie?

IJskar huren in Nederland met logo

KPN ijskar met logo

We kunnen uw ijskar voorzien van een logo, waarbij elk ontwerp mogelijk is. Wilt u zelf een logo aanleveren die wij op uw ijskar bedrukken of maakt u toch liever gebruik van onze ontwerpers om een mooi design te ontwikkelen? Dit kan allemaal. Eveneens is het mogelijk om het dak van de ijskar te bedrukken in elke gewenste kleur. Ook is het mogelijk om onze medewerker in uw bedrijfskleding te laten dragen. Bekijk de mogelijkheden.

Vers ijs

We hebben al meer dan 70 jaar ervaring in het maken van het lekkerste ijs. De nacht voor je evenement maken onze ijsmakers het ijs helemaal vers voor je. Het zijn vakmannen met liefde voor ijsjes én dat proef je! Kun je niet kiezen uit alle lekkere smaken? We helpen u graag.

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de huur van uw ijskar. Binnen 24 uur ontvang u de offerte per mail. 

 

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?