Een ijskar huren in Zeeland is een koud kunstje.

IJskar huren Zeeland

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

IJskar huren in Zeeland

Wil je iets verfrissends toevoegen aan jouw evenement in Zeeland? Geen zorgen, want het huren van een ijskar in Zeeland is zo geregeld bij De Jong’s ijs. Onze ijscokar rijdt graag naar jouw locatie, of dat nu in Middelburg, Vlissingen, Terneuzen, Goes of Zierikzee is. Van 200 tot 2000 ijsjes, ons ijsmeisje of ijscoman draait er zijn hand niet voor om. Dus waar wacht je nog op? IJskar huren in Zeeland? Vandaag nog geregeld en maak jouw feest of evenement nog specialer met een verfrissende traktatie van De Jong’s ijs!

IJskar huren in Zeeland met reclame?

Wil je de ijskar huren in Zeeland met belettering of logo? Wil je onze medewerker in jouw bedrijfskleding? Wij denken graag met je mee. Bel ons gerust mocht je vragen hebben over het huren van een ijskar in Zeeland.

Hoe werkt het?

Voor (bijna) elk feest of gelegenheid is het natuurlijk fantastisch om een ijskar te huren. Zeker in Zeeland. We zijn er goed bekend, zo heb je ons vast wel eens gezien in Middelburg, Vlissingen, Goes of Terneuzen. Een ijscokar is zo geregeld, dit gaat namelijk eenvoudig via onderstaande stappen:

  1. Jij vraagt compleet vrijblijvend en makkelijk een offerte aan voor de ijskar verhuur in Zeeland.
  2. Kies wanneer, hoe laat en hoeveel ijsjes (aantal bollen) je wil voor je evenement of feest.
  3. Wij sturen de offerte binnen 24 uur per mail. Akkoord? Dan kun je online bevestigen.
  4. Wij komen bij je met onze ijskar en echte ijscoman of ijsmeisje. We scheppen de ijsjes uit aan je gasten in de gewenste tijd. Na de tijd vertrekken we weer met onze bus, ijskar en medewerker. Zelf hoef je niets te doen.
  5. Wij versturen de nota na afloop.

Offerte aanvragen?

Een offerte aanvragen voor het huren van een ijscokar? Klik dan hier.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?