Meer weten over onze prijzen?

Wat kost het?

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Wat kost een IJskar Huren?

Een IJskar huren? Wat kost dat nou eigenlijk? Bij ons is dat een “koud kunstje”. Er is altijd wel een goede reden om een ijskar te huren. Een (bedrijfs)feest, evenement, traktatie of als marketingactie. Dit is al mogelijk vanaf 250 tot wel 25.000 ijsjes. En van een parkeergarage tot de 12e verdieping. Tussen de koeien in een weiland of in een druk winkelcentrum in de stad.

IJskar huren, overal in Nederland.

We berekenen onze prijs op hoe lang je de ijskar wilt hebben. Heb je aan een uurtje genoeg? Of wil je juist de hele dag een ijskar? Daarnaast is het belangrijk om hoeveel ijsjes het gaat. We beginnen al met 250 bolletjes op je ijskar. Tot zoveel je maar wilt. Heb je nou echt veel ijsjes nodig. Dan maken we graag de scherpste offerte op maat voor je. Klik dan hier.
Daarnaast is de locatie belangrijk. Waar in Nederland wil je de ijskar hebben? Als we deze 3 variabelen kennen kunnen wij snel een prijs voor je maken.

Krijg je indicatie

Klik hiernaast voor een prijs indicatie. Wil je de offerte helemaal precies en zo scherp mogelijk. Vul ons aanvraagformulier in en binnen 24 uur krijg jij onze scherpe offerte voor een ijskar huur. Want een ijskar huren, doe je bij ons.

Ons ijs? Dagelijks vers voor je gemaakt.

IJs is het lekkerste als het vers is en laat dat nou precies zijn waar wij al ruim 70 jaar goed in zijn. De nacht voor je evenement maken onze ijsmakers het ijs helemaal vers voor je. En we helpen je ook graag bij het kiezen van een van de vele smaken. Bij het huren van een ijskar kun je bij ons ook het ijs in de kleuren van je bedrijf krijgen. Gemakkelijk, lekker en origineel dus! Daarom #overaldejongsijs

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?