De koudste Foodtruck en Foodtrucks

Foodtrucks

Een echte Foodtruck met huisgemaakt duurzaam ijs of Frozen Yoghurt? Foodtrucks, ze zijn niet meer weg te denken van de huidige festivals. En naast onze tientallen ijskarren die zonder stroom of water op elk festival kunnen staan hebben wij ondertussen ook een aardige collectie Foodtrucks. 

Hieronder vind je onze huidige (IJS) Foodtrucks en bij elke Foodtruck zit weer een ander concept. 
Heb je vragen over onze Foodtruck of Foodtrucks, neem gerust contact met ons op.

 

Frozen Yogurt vanuit eigen ijsmakerij

Frozen Yogurt Foodtruck

Een prachtige Peugeot J7 bus omgebouwd tot Frozen Yogurt foodtruck. Deze Frozen Yoghurt roodtruck is uitgerust met een hoge capaciteit geschikt voor grote meerdaagse festivals. De yoghurt die we gebruiken halen we lokaal en maken we in eigen ijsmakerij klaar voor de festivals. Compleet met meer dan 10 toppings van vers fruit tot nootjes en chocolade. Kies je eigen ijsje!

9 smaken geluk

Schepijs Foodtruck

Een originele Citroën HY Foodtruck. Helemaal ingericht als kleine ijssalon. Met 9 smaken vers; duurzaam gemaakt ijs. Sorbet ijs voor vegan klanten. Roomijs van echte lokale melk en bio boter. In een hoorntje of bio afbreekbare beker. Jij kiest. 2, 3 of 5 bollen ijs. Geschikt voor grotere festivals en evenementen.

Gezonder alternatief

Frozen Yoghurt

Echt Yoghurt ijs gemaakt met magere yoghurt, zonder vet en bijna geen suiker een heerlijk en gezonder alternatief voor ijs. Uiteraard zijn onze trucks voorzien van zeer veel toppings zoals fruit maar ook met chocolades, noten en granola’s. Jij maakt je eigen ijsje af!

T2 klassieker

Schepijs Foodtruck

Een prachtig gerestaureerde Volkswagen T2 Pick Up Foodtruck. Te voorzien van een grote 11 smaken vitrine voor de lekkerste verse en duurzame ijsjes. In te zetten bij grote evenementen u0026amp; festivals. 

Vandaag is rood

Foodtruck Schepijs

Ook hier weer een prachtige Citroën HY Foodtruck, helemaal klaar voor de lekkerste smaken schepijs. Deze truck wordt voornamelijk op vaste locatie gebruikt en zie je wat minder vaak in het land. 

Mini Foodtruck

IJs Kever

De kleinste onder de foodtrucks bij ons. Een echte Volkswagen kever Foodtruck. Voorzien van 3 smaken schepijs is deze truck makkelijk mee te nemen en erg wendbaar. In te zetten op kleinere evenementen en alleen een 230V aansluiting nodig. Deze kleine krachtpatser staat overal leuk (en lekker). 

Verse Boeren Yoghurt

Yoghurt Truck

Omdat we al zo veel vers fruit snijden en veel yoghurt gebruiken voor onze frozen yoghurt truck en onze ijsfabriek was een logische stap een Foodtruck met verse boeren yoghurt voorzien van veel granola’s, noten en vers fruit. Om als echt gezond alternatief te kunnen dienen. Steeds meer organisaties kiezen bewuster om ook alternatieven voor gezonder eten te presenteren. Deze truck past daar perfect in! 

Klein & Fijn

White Volkswagen Beetle

Na het succes van de eerste volkswagen kever volgde nummer 2. Opnieuw opgebouwd met een vriezer voor meer dan genoeg ijs voor grotere festivals en klein en flexibel genoeg om op elke plaats te komen. Te voorzien van 6 smaken ijs zullen onze ijsmeisjes van elk evenement een succes maken.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?