Na meer dan 70 jaar ons geheime familie recept alleen te verkopen vanuit onze ijskarren is het sinds dit seizoen ook verkrijgbaar in prachtige 130ML ijsbekers. Perfect voor in een winkel, seizoensbedrijf, horeca gelegenheid of voor een fantastische traktatie.
We maken ze in onze eigen ijsmakerij vers naar onze traditionele familie recepten. Heb je een vriezer? En ruimte om extra omzet te generen? Neem contact met ons op om te kijken of we iets voor je kunnen betekenen. We maken de ijsjes in de volgende smaken:

De echte klassieker

Vanille

Ons klassieke vanille ijs waar alles begon naar recept van Banketbakker Harke de Jong. Gemaakt van echte vanille, verse melk en Nederlandse suikers. De echte klassieker en nog steeds wereldberoemd in Zuid-Oost Friesland en omstreken 😉

Van teler naar ijsje in 48 uur.

Aardbei Sorbet

Ons aardbeien sorbet ijs (vegan/lactosevrij) wordt gemaakt met lokale aardbeien uit Marknesse. Zodra ze geoogst worden door de teler maken wij er binnen 48 uur vers Aardbei sorbet ijs van, zo in jouw beker. 

Belgische fair trade bio chocoalde

Chocolade met hazelnoot

Dit echte roomijs bestaat uit Belgische fair trade en biologische chocolade en cacao. Wederom gemaakt met echte verse lokale melk en room voegen we ook stukken hazelnoot door het ijs voor een knapperige bite. 

Niet ouderwets maar nieuwerwets

Salted Caramel

De Salted Caramel. Gemaakt met verse melk, boter en echte karamelstroop. Voorzien van een zoute caramel saus door het ijs maakt dit ijsje onze nieuwerwetse fratsen toch een beetje goed. 

Yoghurt van zuivelboerderij Westerleane

Yoghurt ijs met kersen

Ons Yoghurt ijs wordt gemaakt met echte volle yoghurt. Door ons romige yoghurtijs doen we een heerlijke swirl van Noord Hollandse kersen. Heerlijk! 

De IJsvriezer

Mooie kleinere opzet vriezer met glazen deur voor horeca en recreatie, take away en thuisbezorging. De afmeting van de vrieskast in centimeters = D x B x H = 55 x  x 60 x 95 cm.
De vriezer heeft 3 etages. Energieverbruik is 2,1 Kwh per dag.
De prijs bedraagt € 502,20 exclusief btw. De verwijderingsbijdrage is bij de prijs inbegrepen.
Als je deze vriezer bij ons koopt dan ontvang je 100 ijscups van ons met een verkoopwaarde van € 250,- zodat je de vriezer zo voor de helft terugverdient hebt. Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op. (Momenteel zijn deze vriezers via ons niet leverbaar, bel voor meer informatie)

Prijzen

Onze ijsjes worden bij veel van onze klanten verkocht tussen de € 2,90 en € 3,50. De prijs bepaal je uiteindelijk natuurlijk helemaal zelf. Om het product perfect bij jou aan te laten komen werken we met de ijskoude externe diensten van Qsta Deze bezorgers zorgen dat het veilig en op perfecte temperatuur in jouw vriezer komt. Om de kosten van de bezorging zo laag mogelijk te houden werken we met de volgende staffels inclusief transport tot aan jouw deur:
10 dozen ijs (a 12 ijsjes) bezorgd in NL: … per doos (ex 9% BTW)
15 dozen ijs (a 12 ijsjes) bezorgd in NL: ….per doos (ex 9% BTW)
20 dozen ijs (a 12 ijsjes) bezorgd in NL: …. per doos (ex 9% BTW)
25 dozen ijs (a 12 ijsjes) bezorgd in NL: …. per doos (ex 9% BTW)

Prijzen zijn momenteel op aanvraag aangezien transportprijzen snel zijn gestegen. Vraag ons naar de mogelijkheden.
Wil je het ijs komen afhalen? (of laten afhalen) Mail ons dan voor een prijs op maat!

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?