Na meer dan 70 jaar ons geheime familie recept alleen te verkopen vanuit onze ijskarren is het sinds dit seizoen ook verkrijgbaar in prachtige 130ML ijsbekers. Perfect voor in een winkel, seizoensbedrijf, horeca gelegenheid of voor een fantastische traktatie.
We maken ze in onze eigen ijsmakerij vers naar onze traditionele familie recepten. Heb je een vriezer? En ruimte om extra omzet te generen? Neem contact met ons op om te kijken of we iets voor je kunnen betekenen. We maken de ijsjes in de volgende smaken:

De echte klassieker

Vanille

Ons klassieke vanille ijs waar alles begon naar recept van Banketbakker Harke de Jong. Gemaakt van echte vanille, verse melk uit Terwispel, en Nederlandse suikers. De echte klassieker en nog steeds wereldberoemd in Zuid-Oost Friesland en omstreken 😉
Dit ijs zit al sinds 1947 in onze ijskarren en is niet meer weg te denken uit ons assortiment. 

melk & glutenvrij

Aardbei sorbet

Ons aardbei sorbet ijs is ook al zo’n bijzonder verhaal. Gemaakt met bijna 40% verse aardbeien. Die worden vers geplukt bij aardbeien kweker Jeroen Schwering uit Marknesse. Zo van het land of winters in de kas. Hier worden ze ontkroond en dezelfde dag gekoeld bij ons geleverd. Wij maken ze dezelfde dag er ijsmix van om een dag later vers ijs van te maken. Dit is wat een korte keten mooi maakt. En niet alleen mooi, vooral erg lekker. Proef maar. 

Niet ouderwets maar nieuwerwets

Salted Caramel

Ondanks de twee prachtige klassiekers van hierboven zijn we niet stil blijven staan in die ruim 70 jaar. In onze ijssalons zien we al ruim een jaar dat de zoute caramel een ware hardloper is. Daarom is ook Salted Caramel opgenomen in dit trio van ijsjes. Gemaakt met verse melk, boter van Buurvrouw Durkje en echte karamelstroop. Voorzien van een zoute caramel saus door het ijs maakt dit ijsje onze nieuwerwetse fratsen toch een beetje goed. 

De IJsvriezer

Mooie kleinere opzet vriezer met glazen deur voor horeca en recreatie, take away en thuisbezorging. De afmeting van de vrieskast in centimeters = D x B x H = 55 x  x 60 x 95 cm.
De vriezer heeft 3 etages. Energieverbruik is 2,1 Kwh per dag.
De prijs bedraagt € 502,20 exclusief btw. De verwijderingsbijdrage is bij de prijs inbegrepen.
Als je deze vriezer bij ons koopt dan ontvang je 100 ijscups van ons met een verkoopwaarde van € 250,- zodat je de vriezer zo voor de helft terugverdient hebt. Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op. 

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?