Na meer dan 70 jaar ons geheime familie recept alleen te verkopen vanuit onze ijskarren is het sinds dit seizoen ook verkrijgbaar in prachtige 130ML ijsbekers. Perfect voor in een winkel, seizoensbedrijf, horeca gelegenheid of voor een fantastische traktatie.
We maken ze in onze eigen ijsmakerij vers naar onze traditionele familie recepten. Heb je een vriezer? En ruimte om extra omzet te generen? Neem contact met ons op om te kijken of we iets voor je kunnen betekenen. We maken de ijsjes in de volgende smaken:

De echte klassieker

Vanille

Ons klassieke vanille ijs waar alles begon naar recept van Banketbakker Harke de Jong. Gemaakt van echte vanille, verse melk uit Terwispel, en Nederlandse suikers. De echte klassieker en nog steeds wereldberoemd in Zuid-Oost Friesland en omstreken 😉
Dit ijs zit al sinds 1947 in onze ijskarren en is niet meer weg te denken uit ons assortiment. 

Aardbeien van Jeroen Schwering uit Marknesse

Aardbeien sorbet ijs

Ons aardbeien ijs wordt gemaakt met vers geplukte aardbeien van teler Jeroen Schwering uit Marknesse. Bij Jeroen zijn de aardbeien perfect rijp als ze worden geplukt, hij haalt het kroontje er af en wij halen ze vers bij hem op. We maken er gelijk ons echte aardbeien sorbet ijs van met bijna 30% vers fruit. De ijsjes zijn zoet maar ook een tikje fris met een mooi lichtroze kleur. 

Belgische fair trade bio chocoalde

Chocolade met hazelnoot

Dit echte roomijs bestaat uit Belgische fair trade en biologische chocolade en cacao. Wederom gemaakt met echte verse weidemelk en room voegen we ook stukken hazelnoot door het ijs voor een knapperige bite. Een heerlijke combinatie als een praliné bonbon.

Niet ouderwets maar nieuwerwets

Salted Caramel

Ondanks de twee prachtige klassiekers van hierboven zijn we niet stil blijven staan in die ruim 70 jaar. In onze ijssalons zien we al ruim een jaar dat de zoute caramel een ware hardloper is. Daarom is ook Salted Caramel opgenomen in dit trio van ijsjes. Gemaakt met verse melk, boter van Buurvrouw Durkje en echte karamelstroop. Voorzien van een zoute caramel saus door het ijs maakt dit ijsje onze nieuwerwetse fratsen toch een beetje goed. 

Yoghurt van zuivelboerderij Westerleane

Yoghurt ijs met kersen

Ons Yoghurt ijs wordt gemaakt met echte volle yoghurt, klink heel logisch en doen weinig ijsmakers het. Onze volle yoghurt komt van Zuivelboerderij Westerleane. Echte verse yoghurt zo door ons ijs. Door ons romige yoghurtijs doen we een heerlijke swirl van Noord Hollandse kersen. Een prachtige paarse kleur door het spierwitte yoghurt ijs. Heerlijk! 

De IJsvriezer

Mooie kleinere opzet vriezer met glazen deur voor horeca en recreatie, take away en thuisbezorging. De afmeting van de vrieskast in centimeters = D x B x H = 55 x  x 60 x 95 cm.
De vriezer heeft 3 etages. Energieverbruik is 2,1 Kwh per dag.
De prijs bedraagt € 502,20 exclusief btw. De verwijderingsbijdrage is bij de prijs inbegrepen.
Als je deze vriezer bij ons koopt dan ontvang je 100 ijscups van ons met een verkoopwaarde van € 250,- zodat je de vriezer zo voor de helft terugverdient hebt. Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op. 

Prijzen

Onze ijsjes worden bij veel van onze klanten verkocht tussen de € 2,50 en € 2,90. De prijs bepaal je uiteindelijk natuurlijk helemaal zelf. Om het product perfect bij jou aan te laten komen werken we met de ijskoude externe bezorging van Coolrunnings. Deze bezorgers zorgen dat het veilig en op perfecte temperatuur in jouw vriezer komt. Om de kosten van de bezorging zo laag mogelijk te houden werken we met de volgende staffels inclusief transport tot aan jouw deur:
10 dozen ijs (a 12 ijsjes) bezorgd in NL: € 16,10 per doos
15 dozen ijs (a 12 ijsjes) bezorgd in NL: € 14,64 per doos
20 dozen ijs (a 12 ijsjes) bezorgd in NL: € 13,89 per doos
25 dozen ijs (a 12 ijsjes) bezorgd in NL: € 13,44 per doos
Wil je het ijs komen afhalen? (of laten afhalen) Mail ons dan voor een prijs op maat!

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?