bijna 50. IJskarren & Foodtrucks

Evenementen

De Jong’s ijs is Nederlands grootste ijscateraar. Met onze tientallen ijskarren, ijswagens, roodtrucks en ijsaanhangwagens zijn wij op elke locatie zonder stroom en water in te zetten. Zo verkopen wij ons ijs bijvoorbeeld exclusief op het TT circuit in Assen, Circuitpark Zandvoort, 538 Koningsdag, Lowlands, de RAI, concerten van MOJO en de Keukenhof in Lisse. Verder zijn wij actief op meer dan 80 grote evenementen door heel Nederland.

Flexibel

1 ijskar of 40 ijskarren, 200 ijsjes of 20.000 ijsjes. Van parkeer garage tot 20 verdiepingen hoog, van dorpsfeest tot internationaal event. In overleg met organisatie nemen wij al uw zorgen uit handen en zorgen wij voor een ijskoud succes. Met onze ervaren event managers bereiden we uw evenement goed voor. We stellen het draaiboek op, komen op tijd om ons materiaal te plaatsen en de laatste details door te nemen. Wordt het toch mooier weer? Wij kunnen op het laatste moment nog opschalen.

Ervaring

Al meer dan 15 jaar zijn wij ‘hofleverancier’ voor alle grote festivals en evenementen in Nederland. Met onze ervaring kunnen we snel een inschatting maken van hoeveel ijskarren en medewerkers nodig zijn voor uw evenement. Weten op welke evenementen u ons kunt vinden? Kijk hieronder voor meer informatie.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?