Ontwikkeling & Innovatie

Research & Development

Research and Development

Samen met onze ijsmerken & private label partners maken we de meest bijzonder ijs producten. Ons team van ijs experts helpen u dan ook graag om nieuwe smaken en producten te ontwikkelen. We zijn dan ook trots dat we beschikken over een eigen research en development afdeling. Ons R&D team innoveert continu tot nieuwe en unieke ijs producten. Zo hebben wij reeds vele jaren ervaring met plantaardig / vegan ijs op basis van Soja, kokos, rijst, amandel of cashew.

Wat kunnen we doen?

Bent u bezig met de ontwikkeling van uw ijsmerk? Wilt u bestaande recepturen aanpassen? Bepaalde ijs smaken reproduceren? Of juist verbeteren?
Hierin kunnen we onze klanten & partners helpen. Onze mogelijkheden om echt te vernieuwen en de mogelijkheden om snel een nieuw product op het schap te krijgen zorgen voor ons dagelijkse werkplezier!

Hoe doen we dat?

Eind 2020 hebben we aangrenzend aan onze productiehal een apart ijs laboratorium gebouwd voor research & development. Zodat wij los van de productie dagelijks kunnen werken aan vernieuwingen van het assortiment van onze ijsmerk klanten & private label partners.
Met volledige pasteurisatie en homogenisatie en meerdere ijsmachines kunnen wij alle smaken in kleine batches maken. Zodat onze klanten kunnen testen, experimenteren en perfectioneren van haar ijscups of ijsbekers.

Welke expertise hebben we in huis?

Ons team is gericht op een complete cyclus van nieuwe ijs producten in de supermarkt. Dat betekent dat we u kunnen helpen met het lanceren of verbeteren van producten voor uw ijsmerk in retail of supermarkt ketens. In ons team vindt u product ontwikkelaars, een kwaliteitsafdeling, inkopers, marketeers en supply chain expertise.

Exclusiviteit

Wij bestaan door exclusief te werken aan recepturen en ijsjes van onze klanten. Of beter gezegd, onze partners. U kunt van ons exclusiviteit verwachten als het gaat om het ontwikkelen van recepturen of juist het aanpassen of verbeteren van uw recepten. Wij zijn dan ook uiteraard bereid om geheimhoudingsverklaringen te overleggen om samen echt uniek te kunnen zijn en blijven.

Komt u (digitaal) kennismaken met ons team? Heeft u vragen over het verbeteren van uw ijs product? Wilt u een nieuw ijsje ontwikkelen? We helpen graag. Bel of e-mail ons om eens kennis te maken.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?