Wie trakteer jij?

IJskar huren

IJskar huren? Dat is een “koud kunstje” bij De Jong’s ijs.
Eigenlijk is er altijd wel een goede reden om een ijskar te huren. Een (bedrijfs)feest, evenement, traktatie of als marketingactie. Van 250 tot 25.000 ijsjes. En van parkeergarage tot de 12e verdieping.

IJskar huren, op elke locatie in Nederland.

Een ijskar huren kan bij ons door heel Nederland. Dagelijks rijden we door heel het land met vele auto’s, bussen en vrachtwagens met ijskarren. Een ijskar huren is namelijk snel geregeld bij ons. Soms nog op dezelfde dag. Dus of het nu gaat om een IJskar huren Amsterdam, IJskar huren Utrecht of een IJskar huren in Rotterdam. Wij zijn er zo voor je.

Ons ijs? Dagelijks vers voor je gemaakt.

IJs is het lekkerste als het vers is en laat dat nou precies zijn waar wij al 70 jaar goed in zijn. De nacht voor je evenement maken onze ijsmakers het ijs helemaal vers voor je. En we helpen je ook graag uit het kiezen van een van de vele smaken. Bij een IJskar huur bij ons kun je ook het ijs in de kleuren van je bedrijf krijgen.

IJskar Marketing

Huur je een ijskar bij De Jong’s IJs dan krijg je de perfecte gelegenheid om, terwijl je gasten genieten van een ijsje, een boodschap over te brengen. Dit kan via iemand die van jouw bedrijf/ organisatie mee gaat met de ijskar. Of middels bijvoorbeeld bedrukte servetten of druppelvangers. Maar ook om de complete ijskar huur te voorzien van een volledige wrap of bestickering. Hierin kun je de mooiste ontwerpen aanbrengen op je ijskar. Dit is beleving en marketing 2.0, klik hier om hier meer over te leze. Jaarlijks bedrukken we tientallen ijskarren. Van een juf die afscheid neemt op school tot 20 ijskarren op 20 locaties. Bekijk bijvoorbeeld eens onze fotocollage van bedrukte ijskarren.

Offerte aanvragen

Snel en gemakkelijk een offerte op maat

Maak het persoonlijk

IJskar met logo

Lees meer
Welke ijskar past?

Type IJskarren

Lees meer