Een “koud kunstje”

IJskar huren

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Wil je een onvergetelijke ijservaring creëren? Zoek niet verder! Bij De Jong’s IJs is een IJskar huren een een fluitje van een cent. Of je nu een bedrijfsfeest, een evenement, een traktatie of een slimme marketingactie plant, wij hebben de ijskarren om aan al je behoeften te voldoen. Met opties variërend van 250 tot wel 25.000 heerlijke ijsjes, staan we paraat om jouw wensen te vervullen, of het nu in het bruisende Amsterdam, het gezellige Utrecht, het mooie Rotterdam of elders is.

En het mooie is, je kunt een ijskar huren op elke gewenste locatie. We cruisen dagelijks het hele land door met auto’s, bussen en vrachtwagens vol ijskarren. Het regelen van een ijskar is bij ons zo geregeld, soms zelfs op dezelfde dag. Dus waar je ook bent, of je nu een ijskar in Amsterdam wilt huren, er een in Utrecht nodig hebt of ergens anders in het land, wij staan voor je klaar.

IJskar huren? IJskar met bediening!

En laten we de kers op de ijstaart niet vergeten: bij het huren van een ijskar komt altijd een vriendelijke ijscoman of ijsvrouw mee, die met een brede glimlach en een gezellig praatje jouw gasten van heerlijke ijsjes voorziet. Geen zorgen voor jou, gewoon onbezorgd genieten.

Dagelijks vers ijs!

Ons ijs? Verser dan vers, speciaal voor jou gemaakt. Niets verslaat de smaak van vers ijs, en dat is precies waar wij al bijna 80 jaar in uitblinken. De nacht voor jouw evenement bereiden onze ambachtelijke ijsmakers ijs met de grootste zorg en versheid. We helpen je ook graag bij het kiezen uit onze uitgebreide selectie smaken. En als kers op de ijstaart, kun je bij het huren van een ijskar het ijs zelfs in de kleuren van jouw bedrijf krijgen. Het is gemakkelijk, smakelijk en een originele traktatie.

Marketing met je ijskar

En wist je dat je met een ijskar van De Jong’s IJs de perfecte kans hebt om een boodschap over te brengen terwijl je gasten van hun ijsje genieten? Je kunt dit doen met een vertegenwoordiger van jouw bedrijf/organisatie die met de ijskar meegaat, bedrukte servetten of druppelvangers, of zelfs door de hele ijskar te voorzien van een opvallende wrap of bestickering met jouw ontwerp. Dit is niet zomaar marketing, dit is marketing 2.0! Jaarlijks bedrukken we tientallen ijskarren voor gelegenheden variërend van afscheid op school tot bedrijfsevenementen op locatie. Neem ook eens een kijkje bij onze fotocollage van gepersonaliseerde ijskarren.

Dus een ijskar huren? Bij De Jong’s IJs maken we van jouw ijsdromen een verfrissende realiteit, waar je ook bent. Dus waar wacht je nog op? Huur nu jouw ijskar en breng de ijspret naar jouw evenement!

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?