10ft containers die uitklappen tot

Mobiele ijssalons

Onze mobiele ijssalons hebben haar primeur beleefd tijdens Lowlands 2014 in Biddinghuizen. Gebouwd in een 10ft. zeecontainer is er een ijssalon van nog geen 7,5m2 gerealiseerd. Onze mobiele ijssalon of ijscontainer is in te zetten op de grotere festivals, waarbij onze ijskar(ren) kunnen ondersteunen. Bekijk ook eens de link van 3FM over onze mobiele ijssalon op Lowlands.

Ondertussen beschikken we over 5 ijssalons of ijsverkoop units voor elke evenement. Als Frozen Yoghurt of als ijssalon uitvoering.

IJssalon met veel keuze

De prachtige moderne vitrine maakt de mobiele ijssalon helemaal af. We zijn in staat om tussen de 9 en 18 smaken te voeren op een evenement. Waarbij u zelf de keuze kunt maken uit onze ruime assortiment met smaken die wij, zoals u gewend bent, allemaal maken in eigen ijskeuken.

Frozen Yoghurt shop

Onze yoghurt shop is een plaatje. Uitgerust met grote machines voor maximale capaciteit en een toppingbar voor meer dan 10 toppings zoals aardbei, meloen, ananas, bessen. Maar ook noten en granola’s. Wil je toch zoet dan is er een assortiment aan chocolade soorten en candy’s. 

Meer informatie?

Meer weten over onze mobiele ijssalon? Neem contact met ons op.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?