Ice cream pints

500ml ijsbekers

500ml ijsbekers

Velen kennen deze maar ondertussen als de “Ben & Jerry“ ijsbeker, maar de halve liter ijsbeker, ook wel ice cream pint of pint genoemd, is al meer dan 15 jaar een standaardmaat in zowel Amerika als in Europa. In de retail wint deze ijsbeker de laatste 2 jaar heel snel aan populariteit. En dat is niet zo gek. De traditionele 1 literbak verpakking is op haar retour. Met kleinere gezinssamenstelling verandert ook de vraag naar kleinere ijsverpakkingen. De 500ml ijsbekers zijn een prachtige maat waar we u met ervaring in kunnen ondersteunen.

Private label 500ml ijsbekers

U bent retailer, actief in de retail of als private label klant op zoek naar een ijsproducent om ijsbekers te laten afvullen. Wij kunnen u stap voor stap begeleiden in dit proces. Wij zijn als ijsproducent gespecialiseerd in vele vormen van ijsbereiding, maar altijd volgens onze kernwaarden: eerlijk, ambachtelijk ijs met lage luchtinslag. Dus premium ijs. Waar kan gebruiken we lokale ingrediënten en echte volle melk .

Meer informatie

Wilt u meer weten over wat we kunnen doen met uw wensen voor een 500cc of 500ml ijsbeker? Neem contact met ons op. We vertellen u persoonlijk graag meer over onze ice cream pints production.