7 dagen per week vers ijs

IJsmakerij

Elke dag vers in de perfecte omgeving

Na de snelle groei van ons bedrijf hebben wij in 2009 een gloednieuwe ijsmakerij gebouwd in Gorredijk. in 2019 is deze opnieuw enorm uitgebreid. Vanuit een nulpunt werken gaf ons de mogelijkheid een prachtige ijsmakerij te maken waarin wij met ons team van ijsmakers dagelijks kunnen werken aan het maken van vers gemaakt ambachtelijk schepijs voor zowel onze ijskarren als voor onze ijssalons en ijsverkooppunten en supermarkten door heel Europa. 

Vers ijs, op bestelling!

Zomers maken onze ijsmakers dagelijks het verse ijs op bestelling. Via een geavanceerd online bestelsysteem weten onze ijsmakers elke ochtend vroeg welke smaken ze mogen maken voor de dag. Wij werken zoveel mogelijk met verse en lokale ingrediënten. Waar we echt trots op zijn is dat wij nog steeds werken met echte volle melk ipv melkpoeder. Iets wat je terug proeft in onze ijsjes. Daarnaast werken we veel met echt fruit. Ons Aardbei ijs wordt bijvoorbeeld gemaakt van echte hele aardbeien die wij zelf pureren in onze ijsmakerij.

IJsmakerij de Jong
Hazelnoot chocolade ijs

Elke nacht met liefde gemaakt

Onze ijsmakers beginnen diep in de nacht met ijs maken. De gerijpte mix wordt op smaak gebracht en met onze geavanceerde ijsmachines kunnen wij rond de 2000 liter ijs per uur maken. In de ochtend staat dan al het ijs weer vers klaar voor ons ijskar huren, of een van de vele evenementen of gaat het naar een van de ijssalons, winkels of supermarkten.
Onze ijsmakers staat zomers 7 dagen per week voor u klaar. Vakmannen met liefde voor ijsjes, en dat proef je.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?