IJsmakerij

Elke dag vers in de perfecte omgeving

Na de snelle groei van ons bedrijf hebben wij in 2009 een gloednieuwe ijsmakerij gebouwd in Gorredijk. Vanuit een nulpunt werken gaf ons de mogelijkheid een prachtige ijsmakerij te maken waarin wij met ons team van ijsmakers dagelijks kunnen werken aan het maken van vers gemaakt ambachtelijk schepijs voor zowel onze ijskarren als voor onze ijssalons en ijsverkooppunten onder private label.

Vers ijs, op bestelling!

Zomers maken onze ijsmakers dagelijks het verse ijs op bestelling. Via een geavanceerd online bestelsysteem weten onze ijsmakers elke ochtend vroeg welke smaken ze mogen maken voor de dag. Wij werken zoveel mogelijk met verse en lokale ingrediënten. Waar we echt trots op zijn is dat wij nog steeds werken met echte volle melk ipv melkpoeder. Iets wat je terug proeft in onze ijsjes. Daarnaast werken we veel met echt fruit. Ons Aardbei ijs wordt bijvoorbeeld gemaakt van echte hele aardbeien die wij zelf pureren in onze ijsmakerij.

Handgemaakt met liefde

Doordat wij honderden liters ijs per uur kunnen maken werden we al snel ijsfabriek genoemd. Iets wat zou passen bij het aantal te produceren liters ijs bij ons maar wat totaal niet bij ons past. Bij ons gaat namelijk alles nog op de hand. Elke charge wordt op de hand aangemaakt en daarom zijn wij geen ijsfabriek met productiemederkers maar een ijsmakerij met echte ijsbereiders. Vakmannen met liefde voor ijsjes, en dat proef je.