Eigen ijsmerk?

Private Label IJs

Private Label IJs

Onze ijsfabriek is sterk in het (door) ontwikkelen van ijsmerken en private label ijs. We kunnen snel innoveren en vernieuwen op het schap. Door onze schaal kunnen we grote volumes aan maar zijn we klein genoeg om nieuwe ijsjes, nieuwe smaken en nieuwe concepten te bedenken en te lanceren met onze partners. Zoals retailers, winkelketens en merkhouders.

Samen de vriezer in

Samen met u bepalen we de strategie, de marktpositionering van uw ijs. Als u weet welke klanten u wilt bereiken helpen wij u graag om de juiste smaken hier bij te vinden en te ontwikkelen. We kijken mee naar de juiste partners op het gebied van verpakkingen en zorgen voor de perfecte declaratie volgens Europese regelgeving.

Eigen recepturen

Uiteraard kunt u uw eigen recepturen bij ons laten maken, zie ook ons assortiment waar onze expertises liggen. Maar wij helpen u ook graag bij het (verder) ontwikkelen van uw recepturen. Onze ijsmakers hebben vele jaren expertise in zuivel en ijs en zijn in staat om uw private label ijs te perfectioneren.

Afvullen

Als uw private label ijs af is kunnen wij het afvullen. Met onze volautomatische afvallijnen kunnen wij afvullen in veel verschillende formaten. Zoals een ice cream pint, de bekende 500ml beker oftewel een halve liter beker ijs. Of in de kleine ijscups om mee te nemen. Deze cups zijn meestal 120ml of 125ml. Maar we zijn ook goed in groter verpakkingen zoals literbekers of literbakken ijs. Of door naar horeca en ijssalon ijs formaat van 2,5 liter, 5 liter of grote 7 liter bakken. Kijk gerust verder bij ons assortiment om alle afvalmogelijkheden te bekijken.

Snel schakelen

Als we de verpakkingen klaar hebben kunnen we snel schakelen. Wij draaien 7 dagen per week vers ijs en kunnen dus in veel gevallen binnen een week met u schakelen. Wij zorgen dat we al het ijs inpakken in de door u gewenste verpakkingen en palletiseren voor transport.

Blijvend vernieuwen

Waar wij ons onderscheiden van de collega’s is onze enorme drive om continu nieuwe producten en verpakkingen te ontwikkelen en de ijsmarkt niet alleen te volgen maar ook trendsettend te kunnen werken. Zo kunnen wij bijvoorbeeld meerdere keren per jaar specials introduceren. Kleine oplages maar wel vernieuwend in het schap. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Of lees ons blog over de trends voor dit jaar. 

Graag helpen we u met het perfecte ijsmerk te maken voor uw klanten. Kom eens een ijsje met ons eten en kijk naar alle mogelijkheden die de ijsmakers van De Jong’s IJs u kunnen bieden.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?