Voor supermarktketens

Retail

Echt snel vernieuwen en innoveren op het schap?

Echt vernieuwend zijn in je winkels? Snel wisselende smaken en kleine runs? Biologisch, Vegan, Fairtrade of met minder suiker? Onze ijsmakers zijn gek op nieuwe ontwikkelingen. IJs in hippe alcohol smaken? Veel echte yoghurt variaties of 10 verschillende chocolade variaties. Samen met u maken we in een heel korte tijd een concept klaar voor het schap.

Luxe schepijs voor IJsmerken & Supermarkten

Ambachtelijk schepijs zoals in de ijssalon maar dan voor de retail. Dat is wat we doen. IJs gemaakt door echte ijsmakers met alleen echte premium grondstoffen. Zoveel mogelijk lokaal. Zoals onze lokaal opgehaalde boerderij melk, hollandse slagroom, Nederlandse suiker. Aardbeien uit het noorden en ga zo maar door.
Schepijs met weinig lucht. Want lucht smaakt naar niks. Premium schepijs moet je blijven proeven, hap na hap.

Echte ijsmakers in een de duurzaamste ijsmakerij

U hoort het. Onze ijsmakers maken al 70 jaar lang ijs volgens oud familierecept met de kernwaardes van toen en dat maken we graag voor u.
Onze ijsmakerij is SKAL, COKZ, HACCP gecertificeerd. En we zijn trots dat we als private label partner voor meerdere grote ketens mogen werken. Graag helpen we u met het realiseren van een gezamenlijk ijsje. En ons ijs is niet alleen lekker maar ook heel verantwoord. We doen er alles om de duurzaamste ijsmakerij van het noorden te zijn. Lees hier gerust meer over.
Kom gerust eens bij ons proeven.

Afvullen

Ons heerlijke ijs vullen we graag voor u af in de meest leuke en gangbare verpakkingen. Van 125ml beker, 500ml beker (de ice cream pint) of tot grotere maten? Kijk hieronder naar mogelijkheden. 

Ice cream Pints

500cc of 500ml ijsbekers

De 500cc of 500ml ijsbekers. De 500ml, oftewel 0,5 liter ijsbeker van karton is momenteel de meest populaire afvul verpakking voor retail. (supermarkten) Dit wordt ook wel de ice cream pint of pint genoemd. Met meerdere concepten in huis kunnen wij u adviseren. Van verpakking van de bekers tot de receptuur. Met of zonder saus, stukjes of juist niet. We verpakken per 6 of 12 per doos. Het hele proces kunnen we voor u voorzien, inclusief voedingswaarden en allergenendeclaraties. We vertellen u graag meer over onze bekers. Klik hierop om meer te weten te komen over de mogelijkheden. 

kleine ijsbekers

130ml ijsbekers

Deze kleine cups (gevuld als 125ml of 130ml) zijn erg populair in de out of home markt, petrol of supermarkten op drukke punten voor impuls. Deze kleine ijsbekers kunnen wij in vele varianten leveren en nog in meer smaken. 
Klik hier om alles te weten te komen over de mogelijkheden van deze bekers. 

Middelgroot, wel zo lekker

350ml ijsbekers

De 350ML Cup zijn vooral interessant voor grotere volumes. De verpakkingen komen meestal uit China en zijn middels een scrambler te voorzien van deksels. In een persoonlijk gesprek vertellen we u er graag meer over. 

2,3 liter ijsverpakkingen

Deze kunststof bakken worden vaak verkocht als 2,5 liter verpakkingen, bij ons zijn ze iets kleiner, maar maken we een fantastische verpakking. Toepasbaar voor zowel horeca als klassieke ijssalons. In onze eigen lijn Frysk Streek IIs of in up private label verpakking. Lees er hier alles over. 

Biologisch

In onze ijsmakerij maken wij uiteraard biologisch ijs voor retail. Met eigen biologische melk en pure bio ingrediënten. We kunnen bijna naast elke reguliere smaak ook een bio variant aanbieden. Bekijk bijvoorbeeld eens ons concept: Het bio (m)ijsje.

Vegan Ice cream

Naast biologisch maken wij ook vegan ice cream. Zonder dierlijke producten. Op basis van plantaardig vet zoals kokos of fruitbasis. Genoeg mogelijkheden in private label ijs. Klik hier voor ons verhaal.

Meer informatie over retail ijs

Dit zijn onze standaard formaten. Uiteraard zijn de mogelijkheden nog veel groter voor het afvullen van uw ijsbekers. Bel ons eens op. Vraag naar Romke en kijk waar uw uitdagingen onze kansen kunnen zijn.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?