Eigen verkooppunt

De afgelopen jaren is de consument de kwaliteit van vers ambachtelijk schepijs steeds meer gaan waarderen. Het aantal ijssalons is in ruim 5 jaar met een kwart gegroeid. De tijd dat de consument genoegen nam met een industrieel ijsje ligt achter ons. Kwaliteit is het toverwoord. Uw klant kent steeds beter de weg naar een ambachtelijk schepijs verkoop punt.

Hoe speelt u daar op in?

U heeft een cafetaria, horecazaak, bakkerij en ziet ambachtelijk gemaakt ijs als prachtige aanvulling op uw assortiment. U kunt ruimte creëren voor een ijscorner of ijsvitrine? (al vanaf 4m2) U wilt u gasten iets unieks bieden, een heerlijk product waar ze voor om rijden? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Vers, verser, verst!

Om het perfecte ijsje aan uw gasten aan te bieden gaat u voor kwaliteit. Handgemaakt ambachtelijk ijs met mooie ingrediënten. Maar bovenal, het ijs moet vers zijn. Bij ons daarom geen concessies aan kwaliteit en geen grote voorraden.
Wij maken bestellingen op maat en onze ijsmakerij draait zomers 7 dagen per week vers ijs.

Bestellen

Ondanks alle oude familie tradities zijn wij met onze tijd mee gegaan. Uw bestellingen komen via onze webshop direct binnen in onze ijsmakerij, waar de ijsmakers aan de slag gaan met uw bestelling. In onze webshop zijn wekelijks nieuwe smaken te vinden die continu wisselen aan het seioen. Zomers zijn er tientallen smaken in ons assortiment te vinden.

Tot in uw vriezer

Onze service gaat ver. Wij houden van korte lijnen, onze eigen bezorgdienst levert snel en onder perfecte temperatuur. Bij ons niet tot uw balie. Wij zetten ons ijs tot in uw vriezer zodat we zeker weten dat uw ijsje perfect tot z’n recht komt.

Kennis

Wij zijn ijsmakers sinds 1947, wij denken in ijs, ijs en nog eens ijs. Die kennis delen wij graag met u. Als u klant bij ons wordt kunnen wij bij u op de werkvloer training geven over schepijs. Over het verkopen, bewaren, schoonmaken en natuurlijk hoe schep je een ijsje voor een optimaal resultaat.

IJsgroothandel

Naast ons eigen verse handgemaakte ijs kunt u bij ons ook terecht voor bijna alle toebehoren om een ijssalon of ijscorner te runnen. Van hoorntjes, bekertjes en lepeltjes tot fotomateriaal, ijsknijpers en ijsvitrines.

Meer weten? IJsje eten!

Nieuwsgierig geworden of klinkt het hele verhaal te lekker? Dan nodigen wij u graag uit in onze ijsmakerij in het Friese Gorredijk. We laten u graag zien hoe we werken om onze klanten meer omzet te laten genereren. Eet u bij ons een ijsje met ons mee?

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?