voor elk seizoen of thema een taart

IJstaarten & IJsschalen

Specials: IJstaarten & Schalen

Naast onze ijsbekers, ijspotten en pints maken we in de seizoenen ook kleine ijstaarten en ijsschalen. Voor bijvoorbeeld het diepvries assortiment van de supermarkt. Onze ijstaartjes of ijsschalen zijn een perfecte aanvulling op je reguliere assortiment. Onderscheidend is het zeker. Denk bijvoorbeeld aan Pasen, Herfst, Sinterklaas of Kerst.

Kleine oplage

Het voordeel van samenwerken met ons voor jouw ijstaarten of ijsschalen is dat wij werken met kleine oplages. We kunnen ons type ijstaart of ijsschaal al aanbieden vanaf 2000 stuks per smaak en bestelling. Maar ook voor grotere producties ben je bij ons aan het goede adres. In onze ijsfabriek kunnen wij met gemak ruim 1800 liter ijs per uur maken.

De IJstaart

Onze ijstaarten zijn gemaakt voor gemak en een goede presentatie. We vullen de taartjes met ons schepijs op met een onderlegger, een mooie rand en een transparante deksel voor een prachtig zicht op de taart. Als u deze uit de vriezer haalt, haalt u de deksel van de taart en druk je de bodem omhoog. Zo is de rand weg en zet je de ijstaart zo op tafel. De ijstaart is 900ml en geschikt voor 6 tot 8 personen. We kunnen jouw ijstaarten ook compleet private label maken. Met eigen labels, stickers en doos.

Vulling

We kunnen het ijs in de ijstaart natuurlijk helemaal naar wens inrichten. Met bijvoorbeeld een hele dikke swirl (saus) of juist lekkere stukken cookie dough, nootjes of brokken chocolade. Als jij het kunt bedenken kunnen wij het maken.

De IJsschaal

De ijsschaal is een heerlijke bak ijs in een waanzinnig lekkere verpakking. Door de transparante schaal zie je het ijs met eventueel stukken (inclusies) en de saus (ripple) goed zitten. Een lekkere bak ijs voor het hele gezin. Met 900ml geschikt voor 6-8 personen. Onze ijsschalen maken we in onze eigen ijsfabriek uiteraard als private label product voor ijsmerken of supermarktketens. We kunnen wel 100 smaken bedenken bij dit product en alles is mogelijk bij ons.

Duurzaam ijs

Naast dat ons ijs ongelofelijk lekker is zijn we ook met trots dé duurzame ijsfabriek. We zijn energieneutraal en klimaatneutraal. Lees er hier alles over. Wilt u meer weten wat we voor u kunnen doen, neem gerust contact met ons op.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?