geen stroom & water nodig

IJskarren

Onze ijskarren, de eerste gebouwd in 1947. Tot de bijna 50 ijskarren die nog steeds de authentieke uitstraling hebben van toen maar voldoen aan de strenge veiligheid en hygiëne eisen van nu. Met onze eigen ontwikkelde koelsystemen kun je onze ijskarren zonder stroom en water inzetten op elke plek van het festival. Bij de ingang, uitgang, podium. Jij bedenkt waar je gasten zijn en wij fietsen er naar toe.

Van 1 tot 50

De vloot met ijskarren groeit elk jaar nog een beetje. Maar met een kleine 50 mobiele outlets kunnen we genoeg ijskarren voor je inzetten. Met onze planning afdeling maken we goede afspraken over de mogelijkheden van eigen exploitatie op jouw evenement.

Flexibele planning

Wij weten in onze branche als geen ander dat het weer een enorme impact heeft in het succes van de combinatie ijs en festival of evenement. Daarom kun je met ons alle kanten op. Wordt het mooi weer dan schaal je makkelijk met ons op. Een paar ijskarren er bij is zo geregeld. Zelfs een dag van te voren. Maar andersom kan het ook. Gaat het een dag regenen dan schalen we net zo makkelijk af of komen we met overdekte ijs concepten.

Altijd vers

Het belangrijkste is dat als je met ons samenwerkt ons ijs in de ijskarren niet ouder is dan 24 uur. Altijd vers dus. En dat met de duurzaamste ingrediënten in de duurzaamste ijsmakerij. Daar kan geen verpakt ijsje tegenop. Altijd vers, uniek geschept door leuke ijscomannen en ijsmeisjes.

Zin om samen te werken? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

IJskar huren
Reclame De Jong's IJs
De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?