1 liter ijs voor private label

1000ml ijsbakken

1000ml ijsbak

Deze traditionele ijsbak of ijsbeker zijn al tientallen jaren een bekende verschijning in het schap van de supermarkt ketens. Zoals bijvoorbeeld de befaamde ijsbakken van Hertog ijs als mooi voorbeeld. De 900ml of 1000ml ijsbak of 1 liter ijsbak zijn nog steeds ongekend populair. Zeker als het gaat om huismerken of private label constructies. De meeste 1000ml ijsbakken of ijsbekers die wij zien zijn transparant zodat je mooi de kleuren en decoratie op het ijs kunt zien. Wij hebben daar vele mogelijkheden in. 

Private label 1000ml ijsbakken

Bent u op zoek als ijsmerk, retailer of private label klant naar een ijsproducent om ijsbekers of ijsbakken af te laten afvullen? Wij kunnen u stap voor stap ondersteunen in dit proces. Wij zijn als ijsproducent gespecialiseerd in vele vormen van ijsbereiding, maar altijd volgens onze kernwaarden: eerlijk, ambachtelijk ijs met lage luchtinslag. Dus premium ijs. Waar kan gebruiken we lokale ingrediënten en echte volle melk . Lees hier meer over onze duurzaamheid. 

Type ijsbakken

We beginnen bij de keuze voor uw exacte ijsbak of ijscontainer. Wilt u deze van transparant kunststof, mat kunststof of een witte of gesloten variant? Als een ovaal? Een vierkant of een rechthoekige verpakking. Er zijn vele en vele soorten. Wij kunnen u helpen met de juiste leverancier.

  • Wilt u mat of glans;
  • Een kartonnen deksel op de ijsbakken of kunststof;
  • Met een sticker / label of juist in mould labeling.

Uw private label of ijsconcept personaliseren we helemaal.

Het perfecte ijsje

Voor het afvullen van uw ijsbakken van 900ml of 1000ml ijsbakken kiezen we de juiste soorten ijs van uw voorkeur.

  • Wilt u gebruikmaken van onze kennis of heeft u eigen recepturen?
  • Wilt u het ijs bovenop garneren?
  • Graag een een ripple of een saus door uw ijs gemengd hebben, zoals een swirl?

Dit zijn allemaal keuzes die we samen doornemen voor uw 1000ml ijsbekers private label in onze ijsfabriek.

Verpakking

Daarnaast spreken we bij uw private label ijsproductie over de verpakking. Per hoeveel gaan uw CE in een omdoos of HE verpakking? Wat doen we met de labels, bedrukte dozen of juist niet.

Samenwerking is samen werken

Voor retail betekent samenwerking ook daadwerkelijk samen werken. Gezamenlijk kunnen wij er een succes van maken. Meer weten hoe we dat doen? Neem contact met ons op en we praten graag verder met u. 

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?