We hebben tientallen ijskarren. voor verschillende feesten of evenementen hebben we ook verschillende ijskarren. Hieronder een greep uit ons assortiment van tientallen ijswagens. Van klein naar groot en van fiets naar ijsbrommer van elk type ijskar hebben we meerdere exemplaren. Je grijpt bij ons dus niet snel mis. 

Een heerlijke traktatie

AUTHENTIEKE IJSKAR (KLEIN)

Deze kleine ijskar is speciaal voor feesten ennevenementen van 200 tot 400 ijsjes. Deze ijskar is 89cm breed en past dus ook door een ‘normale deur’. (lengte 250cm) Deze ijskar is ook ideaal voor het full colour bedrukkken voor reclamenuitingen op de bakfiets. Vraag naar de mogelijkheden.

Een heerlijke traktatie

AUTHENTIEKE IJSKAR (GROOT)

Deze ijskar gebruiken wij bij de meeste grote evenementen. Deze klassieker in dit formaat wordt al tientallen jaren gebruikt en is extreem veelzijdig. Van 200 tot 1000 ijsjes is geen probleem. De ijskar is 100cm breed en heeft een lengte van 3,50 meter.

Een heerlijke traktatie

HANDKAR

Deze kleine en compacte handkar staat op het onderstel van de bakfiets maar mist de fiets. Met een prachtige uitstraling is deze handkar flexibel genoeg om door elke (max 90cm) deur te gaan en door het ontbreken van de fiets heeft deze kar een beperkte lengte van 150cm. Geschikt voor 200-400 ijsjes.

Een heerlijke traktatie

AANHANGWAGEN

Wilt u echt groot uitpakken? Denk dan aan een van onze aanhangwagens. Geschikt tot 2500 ijsjes, een eigen vriesmotor. Met 2 werkplekken kunnen we zo dubbel zo snel werken voor de echt grote opdrachten. Ook handig voor meerdaagse opdrachten.

Een heerlijke traktatie

IJSBROMMER

Deze ijsbrommer is een grote bakbrommer voor kleine festivals of opdrachten in de regio. Deze krachtpatser is geschikt voor 500-750 ijsjes. Door een eigen watersysteem heeft deze ijskar geen stroom of water nodig. De ijskar is 115cm breed en heeft een lengte van 260cm. 

Een heerlijke traktatie

VITRINE IJSKAR

Deze ijskar heeft een complete ijssalon ijsvitrine ingebouwd. Hierdoor kun je met deze ijskar kiezen voor veel meer smaken. Door meer keuze duurt het meestal ook iets langer voor dat gasten een keuze maken. De ijskar is 110cm breed en heeft een lengte van 255cm.

Geschikt vanaf 550 tot 1000 ijsjes.

Een heerlijke traktatie

IJSCUPS IJSKAR

Ook van deze ijskar hebben we meerdere exemplaren. In tegenstelling tot de meeste ijskarren is deze ijskar voorzien van een vriezer (of 2) en heeft daarmee ook stroom nodig. De ijskar kan uitgevoerd worden met een glazen “counter top” vrieskast met glazen deur.  Hier kunnen veel verschillende ijsjes in geplaatst worden. De ijsjes zijn vooraf afgevuld en voorzien van een deksel. In het deksel zit een lepeltje zodat veilig en bovenop de normen van het RIVM ijsjes kunnen worden uitgedeeld. Ook goed te gebruiken als er bij het uitdelen grotere afstanden moeten worden afgelegd. Doordat deze ijsjes kouder zijn bevroren kunnen ze langer buiten de vriezer blijven. De ijskar is 110cm breed en 250cm in lengte. 

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?