IJsgroothandel

Doordat wij ons ijs aan veel klanten mogen leveren en schaalgrootte hebben kunnen wij groot & scherp inkopen. Dit maakt mede De Jong’s IJs de ideale ijsgroothandel. Wij gaan de vergelijking graag aan als het gaat om toebehoren zoals ijshoorns, bekers, schepmateriaal en lepeltjes. Alles wat u van een ijsgroothandel kunt verwachten.

Daarnaast kunnen wij in bijna alles voorzien van wat u nodig heeft om een ijssalon, shop in shop of verkooppunt te runnen. Onze ijsgroothandel is compleet als het gaat om alle toebehoren en samen met u kunnen wij bepalen welke artikelen geschikt zouden zijn voor uw bedrijf. Ons wagenpark is geschikt om zowel diepvries als droge waren te vervoeren. Wij leveren dus alles in 1 stop bij u af.
Wij zijn sterk in Noord Nederland met eigen distributie. (Groningen, Friesland, Drenthe) Buiten deze provincies hebben wij diepvriespartners die ons helpen om uw ijs bij u in uw zaak of ijssalon te krijgen.

Meer informatie

Neem eens contact met ons op of kom eens langs bij onze ijsmakerij in Gorredijk, zodat we vrijblijvend de mogelijkheden kunnen bespreken.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?