Jij het merk, wij de productie

Co-Packer IJs

Als co-packer ijs zorgen wij dat jij alle energie kunt steken in jouw ijsmerk. Wij richten ons op de productie en distributie van jouw ijs en ijsmerk terwijl jij alle aandacht kunt steken in de marketing en verkoop van jouw ijs.

Ontwikkeling

Ons bedrijf specialiseert zich in de productontwikkeling van nieuwe ijsjes exclusief voor onze klanten. Met ons weet je dat het mogelijk is om eigen recepturen te laten maken die wij enkel en alleen voor jouw ijsmerk maken. Heb je zelf recepten, dan zorgen wij met geheimhouding afspraken (NDA) dat jouw recepturen veilig zijn in ons bedrijf. Als wij jouw co-packer voor ijs zijn kun je met ons blijvend ontwikkelen. We helpen je niet alleen met recepturen. We kunnen testruns voor je maken. Samples ijs voor je klanten. In 130ml of 500ml ijs bekers. Daarnaast kunnen we je helpen met je ingredient declaratie en je voedingswaarden. Alles om jouw ijs bekers klaar te krijgen voor je retailer of supermarktketen. Daarnaast kunnen we je verpakkingen controleren (artwork). En we helpen je met de keuze voor verpakkingsleverancier als co-packer ijs.

Productie

Als we klaar zijn met je recepturen, je verpakkingen zijn bij ons binnen starten we met productie voor je. We kunnen al produceren vanaf 900 liter ijs. (600kg ijsmix). Dit zijn dus slechts 1500 500ml bekers. (bekend als Pint of Ben & Jerry ijsbeker).
We zijn snel en daarom kunnen we je bestellingen snel verwerken zodat jouw ijsmerk zo snel mogelijk naar je klant komt.
Wij kunnen ongeveer 2000 liter ijs per uur produceren en kunnen ook in het hoogseizoen jouw ijsjes in 130ml bekers of 500ml bekers maken. Onze productie heeft meerdere kwaliteit certificeringen. We kunnen daarom de hoogste graag van vakbekwaamheid, veiligheid en hygiene voor je produceren. Wil je meer weten over onze ijsmakerij? Kijk hier!

Waarom Co-packen met ons?

Waarom zou je nou voor ons kiezen om jouw ijs te laten produceren? Waarom jouw private label merk het best bij ons tot haar recht komt?
1) Nou bijvoorbeeld omdat we de meest duurzame ijsmakerij zijn, lees er hier meer over.
2) Omdat we heel goed zijn in innoveren, nieuwe smaken maar ook met andere technieken ijs maken
3) Omdat we experts zijn in nice markten zoals Vegan, Low calorie, High Protein of Biologisch.
4) Omdat je bij ons al vanaf 1500 500ml bekers kunt produceren als co-packer.
5) Omdat we snel kunnen werken waardoor je klanten snel het ijs hebben en jij niet maanden van te voren hoeft voor te financieren.
6) Omdat we er echt voor jou zijn, co-packer is geen bijzaak maar ons specialisme.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?