500ml of 700ml

Ice Cream box

Ice cream box (Noodle box)

Waarom ijs eten uit een ronde beker als het ook uit een vierkante beker kan? Een aantal ijsmerken & Private label klanten laten bij ons het ijs maken in deze vierkante ice cream box. (500ml of 700ml) Ook wel bekend als noodle box. De doosjes zijn gecoat zowel van binnen als buitenkant en daarom perfect voor het bewaren van ijs. Bovenal, het kan onderscheidend zijn in drukke vriezers.

Afvullijn

Speciaal voor deze ijsdoosjes hebben wij een afvullijn ontwikkeld die deze doosjes vouwt, vult met ijs, sluit en ze voorziet van een label.
Daarna gaan deze ijsjes in de shockvriezer om snel door te vriezen tot -20 graden.

Aantallen & Prijzen

Deze doosjes komen bij verschillende leveranciers vandaan waaronder Engeland, Turkije en China. De minimale oplages zijn er al vanaf 20.000 doosjes per ontwerp. Het grote voordeel is dat er geen deksel aangeschaft hoeft te worden waardoor ze goedkoper zijn in aanschaf dan de ronde 500ml bekers.

Mogelijkheden

De mogelijkheden voor het ontwikkelen van ijs bij ons zijn eindeloos. Of het nou een traditioneel vanille ijsje is of al onze vegan mogelijkheden. Of juist biologisch en Fairtrade. Bekijk ons complete assortiment mogelijkheden.
Wilt u weten welke mogelijkheden wij hebben voor uw ijsmerk of private label. Neem gerust contact met ons op.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?