Echt lekkere marketing

IJskar met logo

IJskar met Logo

Echt succesvol promoten, reclame maken of een marketing campagne neerzetten? Kom een ijskar huren bij ons en wij helpen je graag met jouw succesvolle actie. Deel aan uw klanten op locatie ijs uit in je (bedrijfs)kleuren. Een IJskar met logo biedt net die extra attentiewaarde. Van wereldmerken tot de school in de buurt. Met ons een ijskar huren kun je alle kanten uit. 

IJskar bedrukken

Bij ons kun je een ijskar huren met full colour belettering. Elk ontwerp is mogelijk bij uw ijskar huur met logo. Dit kunt je zelf aanleveren maar ook onze ontwerpers helpen je graag met een mooi design.

Bij ons is alles mogelijk. Het dak van de ijscokar is eveneens te bedrukken in elke kleur. Maar ook als u slechts een of twee zijdes van de kar in uw ‘branding’ wilt. We kunnen zorgen voor promotie dames in uw (bedrijfs) kleding, we delen folders of flyers uit, kunnen servetten met logo bedrukken. Eigenlijk zijn wij een verlengde van uw marketing of reclame idee.

Voorbeelden

We kunnen je er natuurlijk vreselijk veel over vertellen. Maar een IJskar huren met een fantastisch ontwerp moet je gewoon zien. En eigenlijk zijn we ook wel een beetje trots op al die ijskarren. Speciaal voor jou hebben we hier een selectie bedrijven en evenementen die ons ijs al hebben geproefd. Kom jij binnenkort ook op deze pagina? Klik hier voor een offerte voor een ijskar huren?

Meer weten?

Samen sparren voor jouw leuke idee? Bel ons gerust op en wij nemen je mee in de wereld van IJskar huren met logo’s. En dat gaat erg ver bij ons. Denk ook eens aan een chocolaatje met uw logo. Of een servet met je (bedrijfs)naam. Of een druppelvanger onder je hoorntje. Tot aan bedrukking op onze bedrijfsbus aan toe. Als jij het kunt bedenken willen wij er alles aan doen om het met onze ijskar te realiseren. En of je nou zoekt naar IJskar huur, IJskar huren of IJskar verhuur, je vindt ons altijd en we kunnen je zomers 7 dagen in de week helpen met je idee. Dus bel gerust!

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?