Niet alleen de lekkerste, ook de mooiste!

Ice cream Jars

Wil je er echt uitspringen met jouw ijsje? Denk dan eens aan een ice-cream jar. (vrij vertaald: IJs in een jampot) Door de transparante pot zie je het ijs helemaal rondom. Zeker in combinatie met stukken koek, noten of chocolade ziet het er waanzinnig mooi uit. Of bijvoorbeeld door een echte swirl (saus) toe te voegen in een contrasterende kleur. De Ice-cream jar is bezig aan een opmars in de verenigde staten en we verwachten ook dat hij in Europa een vaste waarde wordt in de supermarkt vriezer.

Vele uitvoeringen

Er zijn vele uitvoeringen mogelijk in de ice-cream jar. Met kunststof deksel in een bepaalde kleur. Of de hippe aluminium draaidop. Kies je eigen deksel bij een van onze leveranciers van Ice Cream jars. Je kunt kiezen voor een inmould bedrukking vanaf 50.000 stuks per design. Wil je kleinere aantallen? Dan kunnen we deksel voorzien van een label (sticker). Zo kunnen we al bedrukkingen maken vanaf 2000 bekers per smaak.

Hoeveelheden

De ice-cream jar is leverbaar in vele varianten. Wij kunnen ze produceren als 300ml, 400ml en 500ml. Met een diameter van 89mm passen ze op onze vullijnen. Het gewicht varieert per recept en de wens van onze klant. De 500ml ice-cream jar kan ook afgevuld worden als 450ml om zo ruimte bovenop te houden voor decoratie. Bij ons kun je al vanaf 2000 potten per smaak produceren.

Maak het mooiste ijsje

Normaal hebben wij het hier over het lekkerste ijs wat we voor je kunnen maken. Maar met deze waanzinnige ijsbeker gaat het er ook om hoe mooi jouw ijsje in de vitrine staat in de supermarkt. Daarom werken we graag met een dikke swirl door het ijs. Een lekkere saus met een contrasterende kleur (of smaak) om je ijs net iets specialer te maken. We kunnen ook inclusies voor je toevoegen. Oftewel, stukjes in je ijs. Zoals cookie dough, noten of stukken chocolade. Als jij het kunt bedenken, kunnen wij het maken. Onze R&D afdeling denkt graag met je mee.

Prijsstelling

Eerlijk is eerlijk. Vergeleken met de 500ml ijsbeker zit de 500ml ice-cream hoger in prijs. De beker en (schroef)deksel zijn bijna 2 keer zo duur als een papieren beker en er zit iets meer werk in om ze af te vullen en te sluiten. Maar het oogt heel erg luxe in een vriezer met glazen deur waar door het product extra opvalt.

Ice-cream buckets/ IJs in emmertjes

Naast de ice-cream jar maken we ook ijs in emmertjes. Van 500ml en 900ml. Ook wederom een afwisselende verpakking om extra op te vallen in het schap. IJs in emmers maken we ook al vanaf 2000 stuks per smaak en kunnen we voorzien van custome made labels. De ice-cream Bucket is ook van diepvries bestendig plastic.

Wil je meer weten over de ice-cream jars? Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag verder.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?