Meer dan 70 jaar ervaring

Eigen ijssalon

Eigen ijssalon?

Wij zijn de specialist voor het maken van vers schepijs voor ijssalons. Heeft u zelf een ijssalon maar wilt u de ijsproductie uitbesteden? Wij helpen u graag verder met een eigen ijssalon om kosten te besparen. In onze ijsmakerij maken wij dagelijks vers ijs en is alle kunde aanwezig om u te helpen met het starten van uw eigen ijssalon. Wij kunnen u een totaalpakket bieden van alle benodigdheden voor een ijssalon.

Wat kunnen wij voor u doen?

Al sinds 1947 helpen wij zelfstandige ijsverkopers met hun ijswensen. Momenteel leveren wij aan een ijsformule en diverse ijssalons die onder private label ijs bij ons af nemen.
We kunnen helpen bij uw opstart, trainingen van medewerkers, de juiste partijen voor interieur en machines aanleveren en uw groothandel zijn voor alles voor uw ijssalon.

Logistiek

Wij geloven in vers. Met volle en mooie lokale producten maken wij een heerlijk ijsje. Van vers naar vers noemen we dat. Daarom leveren wij in eigen beheer met eigen vrieswagens. Zodra het ijs is gemaakt wordt het door onze bestelwagens bij uw eigen ijssalon in de vriezer afgeleverd.

Meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie, of kom een lekker ijsje met ons eten.

Smaken ijs
Stroopwafel ijs
De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?