Op zoek naar een ijsleverancier? In onze ijsmakerij maken wij alle recepten in alle vulmogelijkheden voor u.
De term ijsfabriek is wellicht niet helemaal van toepassing bij ons. Wij zijn namelijk echte ijsmakers. Ambacht met de hand bereide ijsjes. Echter, wel met een prachtige ijsmakerij met moderne semi industrieel machines om grote volumes aan te kunnen. Tot wel 1000 liter per uur. (we hebben gelukkig wel het volume van een ijsfabriek)

Afvullen
We zijn gespecialiseerd in afvullen in 2,5 liter, 5 liter of 7 liter bakken maar op verzoek kunnen we ook vanaf 0,5 liter verpakkingen maken. Zoals pints, literbakken, of klein patisserie op het gebied van ijs. Net als een echte ijsfabriek is volume belangrijk onderdeel maar het mooie bij ons is dat we veel in kleine batches kunnen produceren.

Retail.
We beschikken over alles en kunde om ook retail lijnen te draaien met ijs. Betreffende labeling en verpakkingen kunnen wij u ook ondersteunen.

Private label.
Naast ons eigen merk kunnen wij ook private label ijs maken voor u. Met eigen label en eigen verpakking kan onze “IJsfabriek” (of eigenlijk ijsmakerij) u ondersteunen in het complete traject.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?