Een IJskar huren in Limburg is Genieten met een zachte G

IJskar huren Limburg

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Ben je op zoek naar een geweldige toevoeging voor je evenement in Limburg? Nou, zoek niet verder! Onze ijskar huren in Limburg is dé kers op de taart voor elke gelegenheid.

Handgemaakt en vers schepijs

Wij maken het organiseren van ijsplezier een “koud kunstje” voor jou. Of je nu 250 ijsjes nodig hebt of een indrukwekkende 2.000, onze ijscoman of -vrouw staat paraat. De avond voor jouw feest bereiden we het verse schepijs in onze ijsmakerij, waar we alleen de beste lokale ingrediënten gebruiken. Dat proef je gegarandeerd terug in elke hap!

Op elke locatie in Limburg een ijskar huren

Of je nu in het bruisende Venlo bent, het gezellige Heerlen, het levendige Geleen, het sfeervolle Sittard, het historische Roermond of het knusse Weert, wij brengen onze ijskar of ijscokar naar je toe. Limburg is niet alleen prachtig, maar het wordt nog beter met een flinke dosis vers handgemaakt schepijs.

IJskar huren Limburg met reclame

Bij De Jong’s IJs gaan we verder dan alleen ijs scheppen. We bieden eindeloze mogelijkheden om de marketing van jouw bedrijf of evenement een boost te geven. Onze ijskar kan volledig bedrukt worden, het dak kan een opvallende kleur krijgen, en je logo schittert op de kar. Of je nu zelf een logo hebt of onze designers er een voor je maken, we regelen het. En alsof dat nog niet genoeg is, kan onze ijscoman of -vrouw zelfs flyers uitdelen. We denken graag met je mee voor een onvergetelijk feest met een Limburgs tintje!

Gratis offerte?

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor het huren van een ijskar in Limburg en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat van ons.

 

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?