Een IJskar huren in Limburg is Genieten met een zachte G

IJskar huren Limburg

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Met onze ijskar of ijscokar komen we bij u op locatie in Limburg of omstreken. We zijn bekend met de schoonheid van de provincie en komen dan ook graag met onze ijskar in steden als Venlo, Heerlen, Geleen, Sittard, Roermond en Weert.

Handgemaakt en vers schepijs

We scheppen ons handgemaakte en verse schepijs uit aan al uw gasten of klanten. Dit kan al vanaf 250 ijsjes tot wel 2.000 ijsjes. Dit is een “koud kunstje” voor onze ijscoman of – vrouw in Limburg. De nacht voor uw evenement of feest wordt het ijs vers bereid in onze ijsmakerij. In onze ijsmakerij maken we gebruik van verse en lokale ingrediënten, dit proef je dan ook terug in ons ijs.

Op elke locatie in Limburg

We hebben verschillende type ijskarren. Van groot tot klein en van karren tot wagens. Dit betekent dat we op elke locatie kunnen komen, door elke deur tot aan de bovenste verdieping van een parkeergarage, oftewel we zijn overal inzetbaar. Geef ons uw locatie door en wij zorgen dat we op de afgesproken datum en tijd aanwezig zijn.

IJskar huren Limburg met reclame

De Jong’s IJs biedt vele mogelijkheden om de marketingactiviteiten van uw bedrijf of evenement uit te breiden. Zo kunnen we de ijskar volledig bedrukken, maar ook deels bedrukken door bijvoorbeeld alleen het dak een bepaalde kleur te geven en/of uw logo op de ijskar te plaatsen. U kunt zelf een logo aanleveren, maar onze designers helpen u ook graag bij het ontwerpen van een passend design. Daarnaast kan onze medewerker uw bedrijfskleding dragen, kunnen we het ijs in de kleuren van uw bedrijf maken, of een logo op de servetten drukken. Onze ijscoman of -vrouw kan zelfs flyers voor u uitdelen. Zolang het mogelijk is, voeren we dit graag voor u uit. We denken dan ook graag met u mee.

Gratis offerte?

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor het huren van een ijskar in Limburg en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat van ons.

 

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?