IJskar huren? Wij komen graag in Overijssel.

IJskar huren Overijssel

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Jij maakt van jouw evenement in Overijssel een ijzig feest met De Jong’s ijskarren! Het huren van een ijskar in Overijssel is super makkelijk bij ons. Of je nu in Zwolle, Deventer, Hengelo, Almelo, Kampen, Steenwijk of Enschede bent, wij brengen onze ijskar of ijscokar met plezier naar jou toe. Onze ervaren ijscomannen en ijsmeisjes serveren ambachtelijk en verse schepijs aan jouw gasten of klanten. Van intieme bijeenkomsten tot grotere evenementen, wij hebben de perfecte ijskar voor elke gelegenheid in Overijssel. Dus, denk aan De Jong’s ijs als je een ijskar wilt huren in Overijssel en maak van jouw feest een verfrissende ervaring!

Stappenplan ijskar huren

(Bijna) Elk feest of gelegenheid vraagt om een ijskar te huren. Zeker in Overijssel. We zijn er goed bekend. Je kunt ons vinden van Zwolle tot Enschede. Het huren van een ijskar is zo geregeld, dit gaat gemakkelijk namelijk via de onderstaande stappen:

  1. Jij vraagt helemaal vrijblijvend en gemakkelijk een offerte aan voor de ijskar verhuur in Overijssel.
  2. U kiest hoe laat, waar en wanneer en welke hoeveelheid ijsjes (aantal bollen) u wilt voor het evenement of feest.
  3. Wij sturen binnen 24 uur de offerte per mail naar u op. Akkoord? Dan kun je online bevestigen.
  4. Wij komen bij u met onze ijskar en een echt ijsmeisje of ijscoman. We scheppen de ijsjes uit aan je gasten in uw gewenste tijd. Na de tijd vertrekken we weer met onze bus, ijskar en medewerker. Zelf hoeft u niets te doen.
  5. Wij versturen de nota naar afloop naar u.

IJskar huren Overijssel reclame?
Wilt u de ijskar huren met belettering of logo? Wilt u onze medewerker in uw bedrijfskleding? Wij denken graag met u mee met ijskar huren Overijssel. Bel ons gerust mocht u vragen hebben over het huren van een ijskar in Overijssel.

Wilt u een offerte aanvragen voor een ijskar huren in Overijssel? Klik dan hier.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?