Een ijskar huren in Drenthe is een koud kunstje.

IJskar huren Drenthe

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Je bent op zoek naar een ijskar huren in Drenthe? Dan ben je aan het juiste adres! Een ijskar huren bij De Jong’s IJs is namelijk een “koud kunstje”.

IJskar huren in Drenthe

Stel je voor: de zon straalt boven het prachtige Drenthe en jij wilt je gasten of klanten verwennen met heerlijk schepijs. Geen zorgen, onze ijskar staat paraat, inclusief vrolijke ijscoman of ijscovrouw, om jouw locatie in Drenthe en omstreken te veranderen in een ijsparadijs. Vanaf 250 ijsjes tot meer dan 2.000, geen uitdaging is te groot voor ons!

Reclame op de ijskar

Wil je nog meer opvallen? Personaliseer je ijskar met full colour belettering of met een logo. Of het nu je eigen ontwerp is of dat we je helpen met een uniek design, we zorgen ervoor dat jouw ijskar een visueel feest wordt. En ja, zelfs onze ijscoman of ijscovrouw kan je bedrijfskleding rocken of we bedrukken de servetten met jouw logo. We gaan zelfs een stap verder en bereiden het ijs in de kleuren van jouw bedrijf!

Smaken

En over smaken gesproken – met ons uitgebreide assortiment wordt kiezen moeilijk. Geen paniek, we denken graag met je mee. De nacht voor jouw evenement gaan we aan de slag in een van de meest duurzame ijsmakerijen van Nederland, met verse, lokale en duurzame ingrediënten. Zo ben je verzekerd van een overheerlijke traktatie voor jouw gasten. Neem eens een kijkje naar onze voorbeelden en laat ons weten hoe we jouw ijservaring in Drenthe onvergetelijk kunnen maken! IJskar huren in Drenthe was nog nooit zo cool.

Offerte aanvragen voor een ijskar huren in Drenthe?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang al binnen 24 uur een scherp geprijsde offerte van ons.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?