Een ijskar huren in Drenthe is een koud kunstje.

IJskar huren Drenthe

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

U bent op zoek naar een ijskar huren Drenthe? Dan heeft u de geschikte partner gevonden. Een ijskar huren bij De Jong’s IJs is namelijk een “koud kunstje”.

IJskar huren Drenthe

We komen met onze ijskar, inclusief ijscoman of ijscovrouw, bij u op locatie in Drenthe of omstreken. Hier scheppen we ons verse en handgemaakte schepijs uit aan uw gasten of klanten. Dit kan al vanaf 250 ijsjes, maar ook als u meer dan 2.000 ijsjes nodig heeft is dit geen probleem voor ons.

Reclame op de ijskar

Wilt u uw bedrijf en/of evenement nog meer onder de aandacht brengen bij uw gasten? Dit kan door bijvoorbeeld uw ijskar te voorzien van full colour belettering of met een logo. Dit kunt u zelf aanleveren, maar onze ontwerpen helpen u ook graag met het maken van een mooi design die we vervolgens op de ijskar kunnen bedrukken. Onze ijscoman of ijscovrouw draagt ook met alle liefde uw bedrijfskleding als dit een wens is, of we kunnen de servetten bedrukken met bijvoorbeeld uw logo. Het is zelfs mogelijk om het ijs te bereiden in de kleuren van uw bedrijf. Bekijk ook eens de voorbeelden of neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Smaken

Met onze ruime assortiment aan smaken kan het lastig zijn om een keuze te maken over welke smaken u in de ijskar wilt. We denken dan ook graag met u mee. De nacht voor uw evenement of feest bereiden we uw ijs met zoveel mogelijk verse, lokale en duurzame ingrediënten in een van de meest duurzame ijsmakerijen van Nederland.

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang al binnen 24 uur een scherp geprijsde offerte van ons.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?