Een ijskar huren in Noord Holland is een koud kunstje.

IJskar huren Noord Holland

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Wil jij een ijskar huren in Noord-Holland? Bij De Jong’s ijs maken we het regelen van jouw ijscokar een “koud kunstje.” Of je nu in het noorden van Noord-Holland bent, zoals Beverwijk, Alkmaar, Den Helder, Zaandam, Purmerend, Hoorn en Enkhuizen, of in de sfeervolle steden via de polder, zoals Amsterdam, Haarlem, Aalsmeer, Hoofddorp, Nieuw Vennep en Bloemendaal, wij komen jouw kant op. Onze ijskar is klaar om van elke gelegenheid een feest te maken.

IJskar huren in Noord-Holland met reclame

En om ervoor te zorgen dat jouw ijskar echt opvalt, bieden we de mogelijkheid om deze te laten bedrukken. Of kies bijvoorbeeld voor een logo of een kleurrijk dak. Wil je onze medewerker in jouw bedrijfskleding? Geen probleem! We gaan zelfs een stapje verder door servetten te bedrukken met jouw logo, chocolaatjes toe te voegen aan de ijsjes, of flyers uit te delen aan jouw gasten. Bij ons is niets te gek, want we dienen als een verlengstuk van jouw marketing. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

VERS IJS

Ons ijs, bereid met verse en lokale ingrediënten, weerspiegelt de unieke smaken van Noord-Holland. Of je nu een kleine bijeenkomst hebt of een groots evenement organiseert, vanaf 250 ijsjes staan wij paraat om jou te voorzien van vers ambachtelijk vers ijs. Maak van jouw gelegenheid een onvergetelijk feest met een ijskar huren in Noord-Holland bij De Jong’s ijs!

Wilt u een offerte aanvragen voor een ijskar huren in Noord Holland? Klik dan hier.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?