Een ijskar huren in Zuid-Holland is een koud kunstje.

IJskar huren Zuid-Holland

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Op locatie in Zuid-Holland

Ben je op zoek naar een verfrissende twist voor jouw evenement in Zuid-Holland? Denk dan eens aan het huren van een ijskar in Zuid-Holland bij De Jong’s IJs! Met onze ijskar of ijscokar brengen we de ijzige lekkernij rechtstreeks naar jouw locatie in deze bruisende provincie. Of je nu in Rotterdam, Den Haag, Leiden, of Zoetermeer bent, wij komen overal. Onze ijskarren zijn veelzijdig – geen kelder te diep of etage te hoog voor hen!

Vers ijs

En wat maakt een ijskar huren in Zuid-Holland nog specialer? Juist, het heerlijke schepijs van De Jong’s IJs! Onze ijscoman of -vrouw staat paraat om met liefde en ambachtelijkheid het verse ijs uit te serveren aan jouw gasten. Elke dag bereiden we vers ijs met lokale en frisse ingrediënten, waardoor je de puurheid van Zuid-Holland proeft in elke hap.

IJskar huren Zuid-Holland met reclame

Of je nu een intiem feestje hebt of een grootschalig evenement organiseert, bij ons kan het allemaal. Vanaf 250 ijsjes komen wij jouw kant op. Wil je dat jouw ijskar eruit springt? Geen probleem! Laat de ijskar bedrukken met jouw logo, kies voor opvallende bedrijfskleding voor onze medewerker, en we kunnen zelfs servetten, ijsjes en flyers personaliseren. Wij zijn niet alleen de brengers van heerlijk ijs, maar ook jouw creatieve partner in marketing. Geen idee is te gek, dus neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. IJskar huren in Zuid-Holland was nog nooit zo cool!

Gratis offerte

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor het huren van een ijskar in Zuid-Holland. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte van ons via de mail.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?