Een ijskar huren in Zuid-Holland is een koud kunstje.

IJskar huren Zuid-Holland

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Op locatie in Zuid-Holland

Wilt u een ijskar huren Zuid-Holland? Dit is een “koud kunstje” bij De Jong’s IJs. Met onze ijskar of ijscokar komen we bij u op locatie in de provincie Zuid-Holland. We zijn goed bekend in steden als Rotterdam, Den Haag, Leiden, Zoetermeer en Dordrecht. Maar we hebben ook ijsfans en klanten in plaatsen zoals Delft, Gouda, Alphen, Gorinchem of Spijkenisse. De Jong’s IJs kan namelijk overal komen met haar ijskarren. Moeten we de kelder in of juist 4 etages omhoog? Dit is allemaal mogelijk door onze verschillende type ijskarren.

Vers ijs

Naast onze ijskar leveren we ook een ijscoman of -vrouw mee die het met de hand gemaakte en verse schepijs uitschept aan al uw klanten en/of gasten. We maken elke dag vers ijs, zodat u verzekerd bent van vers ijs in uw ijskar. Bij de bereiding van ons ijs gebruiken we lokale en verse ingrediënten, dit proef je dan ook terug in ons ijs. Of u nou 250 of 2.000 ijsjes nodig heeft, het kan allemaal, we leveren namelijk al vanaf 250 ijsjes.

IJskar huren Zuid-Holland met reclame

Wilt u dat de ijskar extra opvalt? Laat dan uw ijskar bedrukken, dit kan volledig of deels met bijvoorbeeld een logo of alleen een gekleurd dak. Wilt u dat onze medewerker uw bedrijfskleding draagt? Ook dit is mogelijk. We kunnen zelfs de servetten bedrukken met een logo, de ijsjes voorzien van chocolaatjes of flyers uitdelen aan uw gasten. We zijn als het ware een verlengstuk van uw marketing, dus niets is te gek. Neem gerust contact om alle mogelijkheden te bespreken.

Gratis offerte

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor het huren van een ijskar in Zuid-Holland. Binnen 24 uur ontvangt u een scherp geprijsde offerte van ons via de mail.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?