IJskar huren Brabant, bij ons een koud kunstje.

IJskar huren Brabant

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Een ijskar huren in Brabant is bij De Jong’s IJs echt zo geregeld! Onze ijskarren gaan moeiteloos naar jouw gewenste locatie in Brabant en de omliggende gebieden.

IJskar huren Brabant

Wij zijn helemaal thuis in het prachtige Brabantse landschap en we staan te popelen om onze ijskarren naar bruisende steden zoals Eindhoven, Tilburg, Breda, Oss, Helmond, Roosendaal, Oosterhout en Etten-Leur te brengen. Daar maken we jouw evenement tot een koud feestje waar we ons ambachtelijke en verse schepijs met liefde aan je gasten of klanten serveren. Of je nu een ijskar wil huren in Brabant en of je nu 200 of 2000 ijsjes nodig hebt, onze medewerkers draaien er hun hand niet voor om. En wist je dat het ijs in jouw ijskar de avond vóór jouw evenement vers wordt bereid in onze eigen ijsmakerij in Gorredijk? Dat proef je!

IJskar huren in Brabant met een persoonlijke touch

Ben je op zoek naar een ijskar met wat extra flair? Wil je graag je bedrijfslogo op de kar of onze medewerkers in jouw bedrijfskleding? Geen probleem, wij denken graag met je mee! Je kunt jouw eigen logo op de ijskar laten drukken, maar als je wilt, kunnen onze ontwerpers ook een prachtig design voor je bedenken. Als je vragen hebt over het huren van een ijskar in Brabant, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan voor je klaar! En vergeet niet, voor een ijscokar huren in Brabant is er maar één naam die je moet onthouden: De Jong’s IJs!

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het huren van een ijskar in Brabant.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?