Een ijskar huren in Groningen is een koud kunstje.

IJskar huren Groningen

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Bij De Jong’s IJs maak je van jouw evenement in Groningen een echt ijsfeest! Het huren van een ijskar in Groningen is een fluitje van een cent bij ons. Of je nu onder de schaduw van de Martinitoren wilt genieten of in het gezellige Noorderplantsoen, onze ijskarren zijn overal in de stad en omliggende gebieden te vinden, van Hoogezand tot Winschoten, Veendam, Stadskanaal en zelfs ter Aar.

IJskar huren in Groningen met reclame?

Wil je jouw ijskar persoonlijk maken? Geen probleem! We kunnen hem voorzien van belettering of logo. En stel je voor, onze vrolijke medewerkers in Groningen serveren het heerlijke handgemaakte schepijs in jouw bedrijfskleding. Dat geeft een extra leuke touch aan jouw evenement!

VERS IJS UIT ONZE EIGEN IJSMAKERIJ

Of je nu 200 of 2000 ijsjes nodig hebt, onze ijscoman of ijsmeisje staat klaar om jouw gasten te verwennen. En wist je dat al ons ijs met liefde met de hand wordt gemaakt in onze eigen ijsmakerij in Gorredijk? Geen massaproductie, maar echt vakmanschap! Met een breed scala aan smaken, helpen we je graag bij het kiezen van de perfecte combinatie om jouw evenement onvergetelijk te maken.

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het huren van een ijskar in Groningen.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?