Een ijskar huren in Groningen is een koud kunstje.

IJskar huren Groningen

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Uw ijskar huren in Groningen is een “koud kunstje” bij De Jong’s IJs. Wij zijn thuis in de stad en ommeland. Met onze ijskar staan we graag onder de martini toren tot in het Noorderplantsoen. Met onze ijskar of ijscokar komen we bij u op locatie in Groningen of omstreken, zoals Hoogezand, Winschoten, Veendam, Stadskanaal en ter Aar. Hier scheppen we ons handgemaakte en verse schepijs uit aan uw gasten of klanten. Van 200 tot 2000 ijsjes? Geen probleem voor onze ijscoman of ijsmeisje.

IJskar huren Groningen reclame?

Wilt u de ijskar huren met belettering of logo? Of wilt u onze medewerker in Groningen in uw bedrijfskleding? Wij denken graag met u mee met een ijskar huren in Groningen. Bel ons gerust mocht u vragen hebben over het huren van een ijskar in Groningen.

VERS IJS UIT ONZE EIGEN IJSMAKERIJ

In onze eigen ijsmakerij  gevestigd in Gorredijk wordt zo snel mogelijk het ijs wat uw nodig hebt voor bijvoorbeeld uw evenement zo snel mogelijk bereid. Al het ijs wordt zelf met de hand gemaakt. Daarom zijn wij geen ijsfabriek met productiemedewerkers, maar een ijsmakerij met echte ijsbereiders. We hebben een breed assortimenten met veel verschillende smaken. Kunt u geen keuze maken? We helpen u graag met het kiezen van smaken en verschillende ijsjes om uw evenement perfect te laten verlopen. 

HOE WERKT HET ? 

Om een ijskar te huren in Groningen begint het met een goede offerte. Wij op basis van waar de ijskar moet staan (woonplaats & straatnaam) de offerte. 
En hoe lang u wilt dat de ijskar bij u blijft? Wilt u dat we een uur scheppen of juist de hele dag? En het belangrijkste, hoeveel ijsjes wilt u? 
Met al die gegevens maken we een offerte voor u. 

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het huren van een ijskar in Groningen.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?