IJskar huren Friesland | Iiskarre yn Fryslan hiere

IJskar huren Friesland

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Wij als echt Fries bedrijf komen graag bij u langs met onze ijskar in Friesland. We scheppen ons handgemaakte en verse ijs uit aan uw gasten of klanten. Friesland is vooral bekend om evenementen als het het zeilen in de Friese meren. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer evenementen in Friesland. Een ijskar huren in Friesland kan al van 200 tot 2000 ijsjes, geen probleem voor ons.

IJskar huren Friesland reclame?

Wilt u uw ijsjes in bedrijfskleuren, uw ijskar full colour beletteren, of onze ijscoman in uw (bedrijfs)kleding? We denken graag met u mee. Een ijscokar huren of ijskar huren in Friesland is voor ons een thuisklus. Gorredijk, waar onze ijsmakerij gevestigd is, ligt mooi centraal voor een ijskar huren Friesland. Heerenveen, Drachten, Sneek en Leeuwarden zijn dichtbij. Een ijskar huren in andere Friese plaatsen is zo gedaan.

Vers ijs uit onze eigen ijsmakerij

In onze eigen ijsmakerij in Gorredijk wordt uw ijs de nacht voor uw evenement vers bereid door onze ijsmakers. Al het ijs wordt met de hand gemaakt. Daarom zijn wij geen ijsfabriek met productiemedewerkers, maar een ijsmakerij met echte ijsbereiders. We hebben een ruim assortiment aan smaken. Kunt u geen keuze maken? We helpen u graag.

Offerte aanvragen

Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen voor ijskar huren Friesland? Vraag vandaag nog aan!

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?