IJskar huren Friesland | Iiskarre yn Fryslan hiere

IJskar huren Friesland

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Heb je al eens gedacht aan het huren van een ijskar in Friesland? Wij, als echte Friezen, komen graag bij jou langs met onze ijskar, gevuld met ambachtelijk en vers handgemaakt ijs. Friesland staat niet alleen bekend om het zeilen op de Friese meren, maar er zijn ook tal van andere leuke evenementen in deze provincie. Denk eens aan het toevoegen van wat zoetigheid aan jouw feest door een ijskar te huren in Friesland!

Of je nu 200 of 2000 ijsjes nodig hebt, geen zorgen, wij regelen het voor je. En weet je wat het mooie is? Een ijskar huren in Friesland is voor ons een thuiswedstrijd. Onze ijsmakerij is namelijk gevestigd in het centraal gelegen Gorredijk. Dus of je nu in Heerenveen, Drachten, Sneek of Leeuwarden bent, een ijskar huren in Friesland is slechts een stap verwijderd.

IJskar huren in Friesland met reclame?

Wil je jouw ijsjes in bedrijfskleuren of de ijskar beletteren? Of misschien wil je onze ijscoman in jouw bedrijfskleding? Alles is mogelijk!

Vers ijs uit onze eigen ijsmakerij

Bij ons draait alles om ambachtelijk ijs. In onze ijsmakerij in Gorredijk bereiden onze ijsmakers de nacht voor jouw evenement vers ijs, helemaal met de hand gemaakt. Geen lopende band productie, maar echte ijsbereiders met passie. En we hebben niet alleen een ruim assortiment aan smaken, maar we denken ook graag met je mee.

Offerte aanvragen

Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen voor een ijskar huren in Friesland? Vraag vandaag nog aan!

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?