Een ijskar huren in Gelderland is een koud kunstje.

IJskar huren Gelderland

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Zin in een verfrissend feestje? Bij De Jong’s ijs is het huren van een ijskar in Gelderland zo geregeld! Met onze vrolijke ijskar of ijscokar komen we jouw kant op, waar je ook bent in Gelderland. Laat je gasten of klanten genieten van ons ambachtelijk en vers schepijs. Of je nu 200 of wel 4000 ijsjes wilt, geen probleem voor ons! Onze ijscoman of ijsmeisje staat paraat om enthousiast te scheppen

VERS IJS UIT ONZE EIGEN IJSFABRIEK

In onze eigen ijsmakerij in Gorredijk wordt zo snel mogelijk uw ijs voor het evenement vers bereid. Het ijs wordt allemaal met de hand gemaakt door onze ijsmakers. Daarom zijn wij een ijsmakerij met echte ijsmakers en geen ijsfabriek met enkel productiemedewerkers. We bieden veel verschillende smaken aan. Toch moeilijk om een keuze te maken? We helpen je graag. Zodat we uw evenement tot een groot succes maken!

IJskar huren in Gelderland met reclame?

En wist je dat je bij ons niet alleen een ijskar huurt, maar ook de mogelijkheid hebt om deze te laten bedrukken met jouw belettering of logo? En waarom niet onze medewerker in jouw bedrijfskleding? Wij denken graag met je mee als het gaat om ijskar huren Gelderland. Bel ons gerust voor al je vragen over het huren van een ijskar in Gelderland. Of het nu in Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Ede, Doetinchem, Barneveld of Zutphen is, wij maken er samen een feest van!

Offerte aanvragen voor IJskar huren Gelderland?

Wilt u een offerte aanvragen voor een ijskar huren in Gelderland? Klik dan hier.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?