Het hart van het bedrijf

Vacatures Productie

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan bij een snel groeiend familiebedrijf? Europees actief in de voedingsindustrie? Wij zijn ambitieus, vol met passie voor ijs en zijn een gedreven werkgever die graag investeert in jouw ontwikkel kansen. Werk je bij ons, dan ben je een kwaliteit- en klantgedreven professional met alleen het beste ijs als resultaat

Ons hart van de ijsfabriek is de productie. Hier werken we met een klein team van 4-6 vaste collega’s – ondersteund door een grotere flexibele schil van flexmedewerkers met grote waarde. Zomers werken we van s’ochtends vroeg tot s’avonds laat om de mooiste en lekkerste ijsjes te maken voor klanten in meer dan 8 landen.
Zoek je wat anders? Keer terug naar onze vacature pagina. Of kijk bij veelgestelde vragen over onze vacatures.

Nauwkeurigheid, eigen verantwoordelijkheid en met elkaar op zoek blijven naar verbeteringen is voor ons vanzelfsprekend.

Vacatures:

Vacature Mixmaker / Operator

Beginnen bij het begin. Het mengen van (plantaardige) zuivel met suikers en bindmiddelen. Om ze daarna op smaak te brengen. Te pasteuriseren, homogeniseren en verpompen naar de ijsfabriek. Lees hier meer!

Vacature Productiemedewerker / IJsmaker

In de ijsmakerij maak je van de vloeibare ijsmix onze ijsjes in potten, bekers, bakken en emmers. Je zorgt dat de juiste verpakkingen in de machines zitten en dat het product aan alle kwaliteitseisen voldoet. Lees hier meer!

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?