Vacature in onze productie

Vacature IJsmixmaker / Operator

Functieomschrijving IJsmixmaker / Operator (24-32 uur per week)

Bij De Jong’s ijs zijn we op zoek naar een allround ijsmix maker. De afdeling waarop wij een vacature vrij hebben is een van de belangrijkste afdelingen binnen het ijsproces, je bent namelijk het startpunt voor het maken van ons overheerlijke en duurzame ijs.

Als mix-operator werk je zelfstandig in een dagdienst (8-16:30) of bij extreme drukte in een 2 ploegendienst (7-15 of 15-23). Je houdt je bezig met de bereiding van ijsmixen voor de afvullijnen. Je bent verantwoordelijk voor het maken van de ijsmix, het schoonhouden van de mixplant en het correct invullen van onze administratie.

Wat houdt het in:

Dagelijks pompen wij (plantaardige) dagverse zuivel In grote verwarmingsketels . Dit wordt verhit. Jij voegt hier onze ingrediënten aan toe. Suikers, bindmiddelen en smaakmakers. Je bent dus veel in de weer met zakken suiker en andere droge grondstoffen. Je vindt het dan ook niet erg om te tillen en pallets grondstoffen te verplaatsen. Je brengt deze tanks met ijsmix op smaak. Bijvoorbeeld door de toevoeging van fruit en noten.

Wie zijn wij:

De Jong’s IJs is Nederlands duurzaamste ijsmakerij. Wij maken ijs voor ijsmerken en supermarktketens in heel Europa. Als echt familiebedrijf ben je samen met een team van ongeveer 20 betrokken collega’s. We zijn samen trots om alle tienduizenden ijsjes die dagelijks gemaakt worden door heel Europa te zien gaan. Bij ons werk je in een echt en hecht team met heel korte lijnen.

Wie ben jij?

  • Je kunt (na een korte interne opleiding) zelfstandig taken uitvoeren zoals het vullen van mixketels met zakken grondstoffen (25 kg).
  • Je werkt netjes en secuur
  • Je bent flexibel inzetbaar, afhankelijk van de vraag van onze afnemers maak je gemiddeld 4 dagen in de week ijsmix.
  • Doorgroeimogelijkheden tot eindverantwoordelijke in productie
  • Ervaring met voedsel productie is een pré, maar niet verplicht.
  • Je vindt het niet erg om fysieke inspanningen te leveren.

Wat bieden wij?

  • Goed salaris op basis van leeftijd en ervaring
  • Een Familiaire werksfeer met een team gemotiveerde mensen.
  • Een bedrijf wat zich snel ontwikkeld en waarin groei een belangrijke rol speelt.
  • Heel veel ijs.

Klinkt dit bovenstaande jou als ijs in je oren en heb je zin om meteen aan de slag te gaan? solliciteer dan nu en wie weet zien we jou volgende week bij ons in de fabriek.

Meer weten? Bel ons op 0513466333 of mail naar marjan@dejongsijs.nl

Omdat we veel vertrouwen hebben in onze eigen werving is acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet gewenst.”

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?