Goede voornemens in 2024

Goede voornemens in het nieuwe jaar

Nu 2023 achter ons ligt en 2024 net is begonnen hebben wij natuurlijk net als zoveel mensen goede voornemens voor het nieuwe jaar. Dit delen we natuurlijk graag met j

Minder aankomen

Misschien wel de bekendste onder alle goede voornemens. We willen allemaal gezonder eten, leven en meer bewegen. Wij zetten ook dit jaar vol in op onze ijsjes die minder vet en suiker bevatten. De afgelopen jaren hebben we al veel ervaring op kunnen doen met minder vet en minder suiker. Onze ontwikkelaars hebben met succes echt heerlijke ijsjes gemaakt in vele smaken. Daar gaan we mee door. Dat kan zijn door ijsjes met echt geen toegevoegde suikers. Of low calorie ijs. Maar ook gewoon ijs waar we suiker en vet met een deel reduceren waardoor de smaak van roomijs heerlijk overeind blijft maar net een beter alternatief is met betere nutri score.

Transparant zijn

Zoals je waarschijnlijk al weet zijn we super transparant als het om duurzaamheid gaat. We hebben tenslotte de missie om Europa’s duurzaamste ijsfabriek te zijn. Maar nu bedoelen we wat anders. Transparant in elke pot ijs. Onze “Ice cream jars” zijn een hit. Transparante potten ijs waarin je alles ziet. En dat, dat ziet er waanzinnig uit bij elke hap. Je ziet ons ijs met veel saus of stukken koek of chocolade zo nog veel beter. Daarnaast hebben we ook een 900ml lijn met transparante verpakkingen zodat je goed ziet waar jij van kunt genieten!

Oude liefde roest niet

En ja, ook onze derde generatie ijscoman komt terug naar De Jong’s IJs. Eigenaar Romke de Jong was bijna 3 jaar weg bij De Jong’s IJs omdat verkozen was tot Tweede Kamerlid. Nu de verkiezingen zijn geweest komt ook Romke ons weer versterken op het gebied van product en concept ontwikkeling. Ons goede voornemen is hem nu niet meer te laten gaan naar Den Haag 😉

Altijd tijd voor een Feest(dag)

Wij genieten volop van de feestdagen. Daarom willen we ons nog meer richten op de leuke feestdagen zoals Pasen, Zomer, Sinterklaas en Kerst. Afgelopen jaar hebben we veel prachtige ijsjes mogen maken voor de feestdagen. En dat smaakte naar meer. Zoals bijvoorbeeld het pepernoot ijsje. Of de vele varianten van onze ijstaarten! Daarom komen we dit jaar met een nog groter assortiment voor de feestdagen.

Meer in de IJssalon zijn

Zeg nou eerlijk. De meest leuke plek voor ijsliefhebbers is toch de ijssalon? Kiezen uit zo’n hele grote ijsvitrine vol met lekkere smaken ijs. De Jong’s ijs levert al meer dan 20 jaar ijs aan ijssalons en dit jaar investeren we wederom in uitbreiding van leuke smaken. Door nieuwe smaken toe te voegen die we ontdekken en ontwikkelen blijft het assortiment ongekend groot. De kennis die we op doen bij de ijssalons gebruiken we ook om de trends in retail te voorspellen.

Meer op vakantie!

Klinkt ook als een goed voornemen. Maar onze ijsmakers gaan veel op reis door de hele wereld om trends te ontdekken in ijsjes. Zo kunnen wij razendsnel inspelen op wereldwijde trends en ze vertalen naar concrete producten. Zo kijken we op dit moment in Amerika welke noviteiten we daar zien in ijssalons en supermarkten en vertrekken we eind deze maand weer naar de grootste ijsbeurs in Italië om Europese trends te ontdekken. Hou onze blogs in de gaten voor de nieuwtjes!

Een studie volgen

Maar dan wel een lekkere. Onze ijsmakers leren continu bij. Om de hoogste kwaliteit te bieden. De beste grondstoffen te selecteren. Om precies te weten welke suikers, vezels en zoetstoffen zorgen voor het beste ijsje. Met alleen de hoogste graad van kwaliteit kunnen wij onze belofte waar maken. Van idee naar schap binnen 3 maanden! En dat ook nog in onze duurzame ijsmakerij!

Meer concerten, festivals en evenementen

Wie niet? Weekendje lowlands, dagje Pinkpop, Keukenhof bezoeken, even naar North Sea Jazz voor een dansje of toch met oordoppen in naar de TT in Assen. Je vindt ons overal en dit jaar meer dan ooit. Onze welbekende ijskarren komen overal. Vandaar ook onze bekende hashtag #overaldejongsijs. Met onze ijskarren, mobiele ijssalons en foodtrucks komen we op menig groot festival. En dat maakt werken bij ons zo leuk. Dus als je nog op zoek bent naar het lekkerste bijbaantje? Check onze vacatures. Zelf een festival waar we nog niet staan? Bel ons!

En zo beloven we alweer heel erg veel aan het begin van het nieuwe jaar! Voor ons bedrijf is dit alweer seizoen 77! Een bijzonder getal waar we trots op zijn maar ook waarin we weten dat we dit niet hadden kunnen doen zonder een ieder die ons geholpen heeft op deze reis. Onze klanten, leveranciers, collega’s en partners. Onze ijsfamilie kijkt uit naar een prachtig ijsseizoen, samen met jou!


Dit blog is geschreven door Eeuwe de Jong. Tweede generatie ijsmaker en directeur van De Jong’s IJs. Eeuwe groeide op met de ijsspatel als zoon van oprichter Harke de Jong. Hij neemt je in zijn blogs mee in zijn (ijs)wereld. Lees hier meer van zijn blogs!


Dus volg ons op LinkedIn of Instagram of zoek op ons adagium: #overaldejongsijs

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?