Pepernoot ijs

Al jaren dromen wij er van om pepernoot ijs te zien in de supermarkt. Lang bleef het een droom. Want ijs verkopen wat eigenlijk maar een paar weken in het schap kan staan, voordat Sinterklaas weer terug naar Spanje gaat, is best een uitdaging.

Wie durft?

Aldi Nederland durfde deze uitdaging wel aan en samen met hun team zijn we een ijsje gaan ontwikkelen speciaal voor Aldi. Echt vol roomijs, met de zachte en warme smaak van echte speculaaskruiden. En dan natuurlijk bomvol gebroken pepernootjes die door het ijs heen lekker zacht worden.


Een ijsbeker voor de wintermaanden

En toen we ook nog samen met het Aldi Team de ijsbeker onderhanden mochten nemen was het Sinterklaas feest voor ons al geslaagd. In de bekende stijl van de bestaande ijsbekers van het Aldi Merk Mucci hebben we een eigen variant gemaakt samen met de ontwerpers van Your Identity Reclame. Een pracht verpakking die helemaal de sfeer van dit kinderfeest ademt.

Media

Niet alleen wij smullen er van, ook de media, gezien de vele leuke reacties die we online al tegenkomen over het ijsje. Zoals in Jan Magazine: “Met dit ijs wordt ‘t zéker een heerlijk avondje!”
Ook de Libelle pikte het idee op. Of in vakblad levensmiddelenkrant!
En natuurlijk zijn er online ook leuke grappen mee te maken 😉

En zeg nou zelf, dit is toch een perfect hapje!
Nu te koop bij Aldi, zo lang de voorraad strekt.

Wil je nou meer weten of speciale smaken, snelle limited editions of samenwerkingen? Bel, mail of app ons gerust!

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?