De allerlekkerste bijbaan

Vacatures vakantiebaan

Ben jij op zoek naar de lekkerste bijbaan? Of vakantiebaan? Naast je school? Tijdens vakanties? In de avonduren? Dan zijn wij al meer dan 70 jaar het adres voor extra inkomsten. 

Van ijskarren in de buurt tot Nederlands grootste festivals. En van inpakken met je hele voetbalteam/ korfbalteam. Tot het in de avonden voorbereiden van alle events. Bij ons is zomers altijd wat te doen! Hou deze pagina goed in de gaten, meestal rond februari en maart komen er veel vacatures! Dit is echt de lekkerste vakantiebaan in Friesland.
Als startsalaris krijg je van ons € 1,- per uur bovenop het Horeca CAO loon. Dat is een goed begin van je vakantiebaan. Dus kom je uit de regio Gorredijk, Drachten, Heerenveen? Dan ben je zo bij ons!
Zoek je wat anders? Keer terug naar onze vacature pagina.

Meer dan duizend mensen zijn hun carrière bij ons begonnen, achter de ijskar leer je verkopen, zelfstandig werken en de waarde van gastvrijheid.

Harke de Jong (1914-2015)

Vacatures:

Vacature: Medewerker Horeca / Festivals (parttime)

De lekkerste bijbaan? Een middag ijs verkopen in de buurt of de hele avond op een groot meerdaags Festival? Onze ijskarren komen overal en jij kan er bij zijn. We zoeken elke zomer rond de 80 collega’s. Lees hier meer.

Vacature: Medewerker Horeca / Keukenhof 2024

IJs verkopen op het mooiste en bekendste bloemenpark ter wereld! Dit in onze ijssalon, bij een van onze ijskarren, foodtrucks of in onze vaste Frozen Yoghurt shops. Woon je in de buurt van Lisse of kun je er makkelijk komen? Lees hier meer.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?