Inpakken en wegwezen

Vacatures Inpak

Ben jij op zoek naar een baan die je (redelijk) in de uren kunt doen dat het jou past? Wil je werken in een dagelijks team tussen de 7 en 15 medewerkers? 

De vele duizenden bekers ijs die hier dagelijks uit de ijsmakerij komen worden eerst diep ingevroren in onze invriestunnel. Als ze op temperatuur zijn, (goed koud dus) gaan ze naar de inpak afdeling. Hier werken we met een flexibel team van 4-6 vaste collega’s – ondersteund door een flexibele schil ongeveer 20 medewerkers die van aanpakken weten. Omdat er vaak de hele dag werk is kun je in overleg met ons goed aangeven wanneer het jou past. Ochtend uren, middag of liever s’avonds. Het kan bijna allemaal in overleg. 10 uur per week, 30 uur per week? Samen komen we er vast uit.
Zoek je wat anders? Keer terug naar onze vacature pagina. Of kijk bij veelgestelde vragen over onze vacatures.

Nauwkeurigheid, eigen verantwoordelijkheid en met elkaar op zoek blijven naar verbeteringen is voor ons vanzelfsprekend.

Vacatures:

Vacature Medewerker Inpak

Na productie zijn de ijsjes klaar om ingepakt te worden. Samen met je team zorg je dat duizenden ijsjes in de juiste dozen komen en maakt de pallets klaar voor transport. Lees hier meer!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?