Wil jij ook een Italiaanse ijskar huren? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Je huurt al een echte Italiaanse IJskar vanaf €0,70 per ijsje. Onze authentieke Italiaanse ijskar komt bij jou op locatie en schept de lekkerste ijsjes uit aan je gasten.

Type ijskarren

Voor verschillende soorten feesten of evenementen hebben we natuurlijk ook verschillende ijskarren. Zo is de ene soort geschikt voor feesten en evenementen van 200 tot 400 ijsjes, een andere voor 200 tot 1000 ijsjes en weer een andere tot wel 2.500 ijsjes. Oftewel allemaal verschillende groottes en soorten, waarbij de Italiaanse ijskar natuurlijk niet mag ontbreken. Hieronder een aantal uit ons assortiment van de tientallen Italiaanse ijskarren:

  • Authentieke ijskar klein;
  • Authentieke ijskar groot;
  • Handkar;
  • Aanhangwagen.

Ambachtelijk vers ijs

De nacht voor uw evenement bereiden we het ijs vers in onze eigen ijsmakerij. We gebruiken zoveel mogelijk verse en lokale ingrediënten bij de bereiding. We hebben een groot assortiment aan smaken, dit kan het lastig maken om een keuze te maken. Wij helpen u daarom graag bij het kiezen van de juiste smaken voor in uw ijskar.

Italiaanse ijskar met bedrukking

Om uw feest of evenement helemaal compleet te maken kunnen we de ijskar naar eigen wens bedrukken. Van full colour belettering tot het plaatsen van een logo. We hebben een aantal voorbeelden voor je op een rij gezet. Daarnaast kan onze ijscoman uw (bedrijfs)kleding dragen, de servetten kunnen bedrukt worden en we kunnen bijvoorbeeld flyers uitdelen. Bekijk alles over reclame op en rond uw Italiaanse ijskar.

Offerte aanvragen

Van 200 tot 20.000 ijsjes, niets is ons te gek. Huur ook een Italiaanse ijskar van De Jong’s IJs en wees verzekerd van een ijskoud succes. Vraag een gratis offerte aan!

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?