Wil jij ook een stijlvolle Italiaanse ijskar aan je evenement toevoegen? Dan zit je bij ons helemaal goed! Je kunt al een authentieke Italiaanse ijskar huren vanaf slechts €0,70 per verrukkelijk ijsje. Onze Italiaanse ijskar pronkt met zijn aanwezigheid op jouw locatie!

Verschillende ijskarren huren

Of je nu een feest of evenement organiseert voor 200, 400, 1000, of zelfs 2.500 ijsliefhebbers, we hebben de perfecte ijskar voor jouw gelegenheid. Italiaanse ijskar huren? Ons assortiment omvat diverse groottes en types, en natuurlijk mag de Italiaanse ijskar niet ontbreken. Hier zijn enkele opties uit ons brede scala aan ijskarren:

  1. Authentieke ijskar (klein)
  2. Authentieke ijskar (groot)
  3. Handkar
  4. Aanhangwagen
  5. Ambachtelijk vers ijs

Ambachtelijk vers ijs

De nacht voor jouw evenement bereiden we vers ijs in onze eigen ijsmakerij. We streven ernaar om zoveel mogelijk gebruik te maken van verse en lokale ingrediënten bij de bereiding. Met een uitgebreid assortiment aan smaken kan het lastig zijn om een keuze te maken. We staan graag voor je klaar om je te helpen bij het selecteren van de perfecte smaken voor jouw ijskar.

Gepersonaliseerde Italiaanse ijskar huren

Om jouw feest of evenement nog specialer te maken, bieden we de mogelijkheid om de ijskar geheel naar jouw wensen te personaliseren. Van levendige full colour belettering tot het aanbrengen van jouw logo. We hebben een aantal inspirerende voorbeelden voor je klaarliggen. Bovendien kan onze ijscoman kleding dragen met jouw bedrijfslogo, kunnen we bedrukte servetten leveren, en zelfs flyers uitdelen. Ontdek alles over de mogelijkheden voor reclame op en rondom jouw Italiaanse ijskar.

Offerte aanvragen

Van 200 tot 20.000 ijsjes, niets is ons te gek. Dus wil je een Italiaanse ijskar huren? Doe dat bij De Jong’s IJs en wees verzekerd van een ijskoud succes. Vraag een gratis offerte aan!

 
De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?