Wil jij ook een ijswagen huren? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Je huurt al een ijswagen vanaf € 0,70 per ijsje. Onze authentieke ijswagen komt bij jou op locatie en schept de lekkerste ijsjes uit aan je gasten. Van 200 tot 20.000 ijsjes, niets is ons te gek. Huur ook een ijswagen van De Jong’s IJs en wees verzekerd van een ijskoud succes.

IJswagen huren op locatie

Uw ijswagen huren is een “koud kunstje” bij De Jong’s IJs. We rijden dagelijks door heel Nederland om onze ijskarren op locatie af te leveren, inclusief een ijscoman. Dus of u nou een ijskar wilt huren in Amsterdam, Rotterdam, Leeuwarden, Tilburg of ergens anders in Nederland, dit kan allemaal! Heeft u de ijswagen morgen al nodig? Ook dit kunnen we vaak regelen.

Vers ijs

Met onze ijswagen komen we bij u op locatie en scheppen we ons handgemaakte en verse schepijs uit aan uw gasten of klanten. We hebben al meer dan 70 jaar ervaring in het bereiden van het lekkerste ijs, waarbij we zoveel mogelijke verse en lokale ingrediënten gebruiken. Dit proef je dan ook terug in ons ijs. We hebben een groot assortiment met meer dan 50 verschillende smaken. Vindt u het lastig om een keuze te maken? We helpen u hier graag bij.

IJswagen huren met reclame?

Wilt u een ijswagen huren met belettering of een logo? Wilt u onze medewerker in uw bedrijfskleding? Dit kan allemaal, we kunnen zelfs het ijs in de kleuren van uw bedrijf maken, flyers uitdelen of de servetten bedrukken met een logo. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk een aantal voorbeelden.

Offerte aanvragen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het huren van een ijskraam bij De Jong’s IJs.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?