De Jong’s IJs is gespecialiseerd in het verhuren van ijskramen. Al in 1947 begon oprichter en banketbakker Harke de Jong met zijn eerste ijsbakfiets. Eén ijskar werden meerdere ijskarren en tegenwoordig gaan onze tientallen ijskarren door heel Nederland.

Levering door heel Nederland

Of het nou gaat om een ijskraam huren in bijvoorbeeld Friesland of Zeeland. We zijn er altijd voor je, we leveren namelijk op elke locatie in Nederland. Dit kan soms zelfs nog dezelfde dag geregeld worden. Onze ijskramen zijn inclusief ijscoman of ijscovrouw en je krijgt de ijskar vol met vers ijs geleverd.

Type ijskramen

We hebben verschillende type ijskarren te huur, van authentieke ijskarren en handkarren tot aanhangwagens. Het is zelfs mogelijk om je ijskraam te bedrukken, van logo tot full colour belettering. Je kunt zelf een ontwerp aanleveren, maar onze ontwerpers denken ook graag met je mee. Wil je het dak van de ijskar ook bedrukken? Dit kan! Of wil je graag dat de ijscoman of -vrouw jouw bedrijfskleding draagt? Dit is allemaal mogelijk, we kunnen zelfs folders en flyers uitdelen en de servetten met je logo bedrukken. Op deze manier komt je bedrijf en/of merk nog beter onder de aandacht. We hebben een aantal voorbeelden voor u op een rij gezet. Uiteraard kun je ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. 

Vers ijs in uw ijskraam

In onze eigen ijsmakerij in Gorredijk maken wij dagelijks vers ijs voor zowel ijssalons als voor onze ijskramen. Dit doen we grotendeels met verse en lokale ingrediënten. Vind je het lastig om een keuze te maken uit de vele smaken ijs? We adviseren je hier graag in. We kunnen het ijs zelfs in de kleuren van je bedrijf krijgen. 

Gratis offerte

Een ijskar huren kan al binnen 24 uur. Vraag snel een offerte aan voor een ijskraam huren en ontvang direct een offerte op maat van ons.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?