U wilt een IJskar huren in Zwolle?

IJskar huren Zwolle

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Jij bent slechts een paar klikken verwijderd van het organiseren van een ijskoud feest in Zwolle! Bij De Jong’s ijs is het huren van een ijskar of ijscokar in Zwolle een fluitje van een cent. Onze ijscokarren zijn niet alleen een verfrissende aanvulling op evenementen, maar ook een echt “koud kunstje” om te regelen.

Op iedere locatie in Zwolle een ijskar huren

Of het nu gaat om het bevrijdingsfestival Overijssel of een intiem bedrijfsevenement, wij zijn de lokale ijsmeesters die altijd voor je klaarstaan. Onze ijssalon en diverse ijskarren zijn een bekend gezicht, vooral tijdens de feestelijke momenten in Zwolle. Van handgemaakt vers schepijs tot een scala aan ijssmaken, wij kunnen tussen de 200 en 2000 ijsjes moeiteloos serveren. Dat is pas echt genieten!

Onze flexibele ijskarren variëren van compacte karren tot ruime wagens, waardoor we op elke locatie, groot of klein, kunnen schitteren. En geloof het of niet, we kunnen zelfs de bovenste verdieping van een parkeergarage bereiken! Dus, of je nu een bedrijfsfeest in het centrum plant of een buurtbijeenkomst aan de rand van Zwolle hebt, wij passen overal doorheen.

IJskar huren Zwolle met reclame

Maar dat is nog niet alles! Naast het serveren van heerlijk schepijs, kunnen we fungeren als een ijskoude ambassadeur voor jouw merk. Van opvallende belettering tot het plaatsen van je bedrijfslogo op de ijskar, wij maken van elk ijsje een uniek visitekaartje. Een ijskar huren in Zwolle bij De Jong’s ijs is niet alleen een traktatie voor de smaakpapillen, maar ook een kans om jouw bedrijf op een verfrissende manier in de schijnwerpers te zetten. Laat ons weten waar het feest is, en wij zorgen voor een ijzingwekkend succes!

Offerte aanvragen?
Wilt u een offerte aanvragen voor een ijskar huren in Zwolle? Klik dan hier.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?