U wilt een IJskar huren in Zwolle?

IJskar huren Zwolle

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Uw ijskar huren in Zwolle is een “koud kunstje” bij De Jong’s ijs.
Met onze ijskar of ijscokar komen we bij u op locatie in Zwolle. We zijn er goed bekend door onze mooie klanten en opdrachtgevers. Zo vind je ons jaarlijks tijdens het bevrijdingsfestival Overijssel waar we al jaren staan met veel materiaal. Zoals onze ijssalon en vele ijskarren. Wij scheppen handgemaakt en vers schepijs uit aan uw gasten of klanten. Van 200 tot 2000 ijsjes? geen probleem voor onze ijscoman of ijsmeisje.

OP iedere LOCATIE IN Zwolle

We hebben  verschillende type ijskarren. Van karren tot wagens en groot of klein. Dit betekent dat we op elke locatie toegankelijk kunnen  zijn , door elke deur zelfs tot aan de bovenste verdieping van een parkeergarage, oftewel we zijn overal goed inzetbaar. Geef ons uw locatie door en wij zorgen dat we op de afgesproken datum en tijd aanwezig zijn om er een groot succes van te kunnen maken .

IJSKAR HUREN Zwolle MET RECLAME

We kunnen als een verlengde van uw marketing dienen. Van full colour belettering tot het plaatsen van een eigen logo op uw ijskar. We kunnen zelfs het ijs bereiden in de kleuren van uw eigen bedrijf, de ijsjes voorzien van een chocolaatje of zelfs uw logo in het chocolaatje plaatsen. We denken graag met u mee om uw bedrijf en/of evenement nog beter tot zijn uiting te laten komen. Zo kunnen we voor bedrijven visitekaartjes uitdelen bij een ijsjes of een visitekaartje ruilen tegen een ijsje. Het is zo gek niet te bedenken.

 

Offerte aanvragen?
Wilt u een offerte aanvragen voor een ijskar huren Zwolle? Klik dan hier.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?