U wilt een IJskar huren in Zoetermeer?

IJskar huren Zoetermeer

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Uw ijskar huren in Zoetermeer is een “koud kunstje” bij De Jong’s ijs.
Met onze ijskar of ijscokar komen we bij u op locatie in Zoetermeer. We zijn er goed bekend door onze mooie klanten en opdrachtgevers. Wij scheppen handgemaakt en vers schepijs uit aan uw gasten of klanten. Van 200 tot 2000 ijsjes? geen probleem voor onze ijscoman of ijsmeisje.

Liters ijs voor de ijskar huren in Zoetermeer.

Wij kunnen honderden liters ijs per uur maken voor een ijskar in Rotterdam, Den Haag, Gouda of leiden dus ook voor u in het mooie Zoetermeer, daardoor worden we al snel een ijsfabriek genoemd. Iets wat je zou kunnen zeggen door het aantal te produceren liters ijs bij ons maar wat totaal niet bij ons past. We werken allemaal nog met de hand en zijn wij daarom een ijsmakerij met echte ijsbereiders en geen ijsfabriek met productiemedewerkers.

IJskar huren Zoetermeer reclame?
Wilt u de ijskar huren Zoetermeer met belettering of logo? Wilt u onze medewerker in uw bedrijfskleding? Wij denken graag met u mee met IJskar huren Zoetermeer. Bel ons gerust mocht u vragen hebben over het huren van een IJskar in Zoetermeer.

HOE kunt u een ijskar huren?

Voor (bijna) ieder feest of gelegenheid is het uiteraard fantastisch om een ijskar te huren. Zeker ook in Zoetermeer. Het huren van een ijskar is zo geregeld, dit gaat namelijk gemakkelijk via onderstaande stappen:

  1. U vraagt compleet vrijblijvend en gemakkelijk een offerte aan voor de ijskar verhuur in Zoetermeer. (Uiteraard maken we uw scherpe offerte op maat)
  2. Kies wanneer, hoe laat en hoeveel ijsjes (aantal bollen) u wilt voor je evenement of feest.
  3. Wij sturen de offerte binnen 24 uur per mail op. Akkoord? Dan kun je online bevestigen.
  4. Wij komen bij U met onze ijskar en een echte ijscoman of ijsmeisje. We scheppen de ijsjes uit aan je gasten in uw gewenste tijd. Na de tijd verlaten we Zoetermeer weer met onze bus, ijskar en medewerker. Zelf hoeft u niets te doen.
  5. Wij versturen de nota naar afloop naar u.

Offerte aanvragen?
Wilt u een offerte aanvragen voor een ijskar huren Zoetermeer? Klik dan hier.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?