U wilt een IJskar huren in Zoetermeer?

IJskar huren Zoetermeer

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Zin in een heerlijk feest in Zoetermeer? Jouw ijskar huren in Zoetermeer wordt een feest met De Jong’s IJs! Onze ijscokar komt naar jouw locatie in Zoetermeer en zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Of je nu 200 of 2000 ijsjes wilt, geen zorgen voor onze enthousiaste ijscoman of ijsvrouw.

Liters ijs voor de ijskar huren in Zoetermeer.

In Zoetermeer zijn we geliefd bij onze fantastische klanten en opdrachtgevers. Ons handgemaakte en vers schepijs is een hit bij gasten en klanten. Zelfs als we honderden liters ijs per uur draaien, blijven we een ambachtelijke ijsmakerij. Vergeet het idee van een ijsfabriek; wij zijn geen machines, maar gepassioneerde ijsbereiders die nog steeds met de hand werken.

IJskar huren Zoetermeer reclame?

Zoetermeer, met zijn charme en levendigheid, is de perfecte plek om jouw ijskar te laten schitteren. IJskar huren in Zoetermeer was nog nooit zo makkelijk en plezierig. Wil je jouw ijskar personaliseren met belettering of logo? Of wil je onze medewerker in jouw bedrijfskleding? Bij IJskar huren Zoetermeer denken we graag met je mee. Bel ons gerust voor alle vragen over het huren van een ijskar in Zoetermeer. Maak van jouw evenement een ijzig succes met De Jong’s IJs!

Hoe kunt u een ijskar huren?

Voor (bijna) ieder feest of gelegenheid is het uiteraard fantastisch om een ijskar te huren. Zeker ook in Zoetermeer. Het huren van een ijskar is zo geregeld, dit gaat namelijk gemakkelijk via onderstaande stappen:

  1. U vraagt compleet vrijblijvend en gemakkelijk een offerte aan voor de ijskar verhuur in Zoetermeer. (Uiteraard maken we uw scherpe offerte op maat)
  2. Kies wanneer, hoe laat en hoeveel ijsjes (aantal bollen) u wilt voor je evenement of feest.
  3. Wij sturen de offerte binnen 24 uur per mail op. Akkoord? Dan kun je online bevestigen.
  4. Wij komen bij U met onze ijskar en een echte ijscoman of ijsmeisje. We scheppen de ijsjes uit aan je gasten in uw gewenste tijd. Na de tijd verlaten we Zoetermeer weer met onze bus, ijskar en medewerker. Zelf hoeft u niets te doen.
  5. Wij versturen de nota naar afloop naar u.

Offerte aanvragen?
Wilt u een offerte aanvragen voor een ijskar huren in Zoetermeer? Klik dan hier.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?