U wilt een IJskar huren in Zaandam?

IJskar huren Zaandam

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Zin in een ijzig feestje in Zaandam? Jouw eigen ijskar huren in Zaandam of Zaanstad wordt een fluitje van een cent met De Jong’s ijs! Onze ijskar of ijscokar rolt moeiteloos naar jouw locatie in Zaandam, waar we al bekend zijn bij onze geweldige klanten en opdrachtgevers. Laat ons je gasten of klanten verwennen met ambachtelijk en vers schepijs, handgeschept met liefde. Of je nu 200 of 2000 ijsjes nodig hebt, onze ijscoman of ijsmeisje draait er zijn hand niet voor om.

IJskar huren Zaanstad reclame?

En wist je dat je bij ons niet alleen een ijskar kunt huren in Zaanstad, maar ook in het sfeervolle Zaandam? Maak je ijskoude traktatie nog specialer door de ijskar te voorzien van belettering of je logo. En als je wilt, komt onze medewerker helemaal in stijl met jouw bedrijfskleding. Bij De Jong’s ijs denken we graag met je mee als het gaat om het huren van een ijskar in Zaandam.

Zin in een ijsfeest? Bel ons gerust voor al je vragen over een ijskar huren in Zaanstad. Het wordt een feestje dat jouw gasten niet snel zullen vergeten, dankzij onze heerlijke ijscreaties in het gezellige Zaandam!

ijskar huren eenvoudig en snel?

Voor (bijna) elk feest of gelegenheid is het fantastisch om een ijskar te huren. Zeker in Zaandam. We zijn er goed bekend. Het huren van een ijskar is zo geregeld, dit gaat namelijk gemakkelijk via de onderstaande stappen:

  1. Jij vraagt compleet vrijblijvend en gemakkelijk een offerte aan voor de ijskar verhuur in Zaandam. (of kijk meteen naar de richtprijs, uiteraard maken we voor jou een scherpe offerte op maat)
  2. Kies wanneer, hoe laat en hoeveel ijsjes (aantal bollen) u wilt voor je evenement of feest.
  3. Wij sturen de offerte binnen 24 uur per mail. Akkoord? Dan kun je dit online bevestigen.
  4. Wij komen bij je met onze ijskar en echte ijscoman of ijsmeisje. We scheppen de ijsjes uit aan al je gasten in uw gewenste tijd. Na de tijd vertrekken we weer met onze bus, ijskar en medewerker. Zelf hoeft u niets meer te doen.
  5. Wij versturen de nota naar afloop naar u.

Offerte aanvragen?
Wilt u een offerte aanvragen voor een ijskar huren in Zaandam of Zaanstad? Klik dan hier.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?