U wilt een IJskar huren in Zaandam?

IJskar huren Zaandam

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Uw ijskar huren in Zaanstad of Zaandam is een “koud kunstje” bij De Jong’s ijs.
Met onze ijskar of ijscokar komen we bij u op locatie in Zaanstad of Zaandam. We zijn er goed bekend door onze mooie klanten en opdrachtgevers. Wij scheppen handgemaakt en vers schepijs uit aan uw gasten of klanten. Van 200 tot 2000 ijsjes? geen probleem voor onze ijscoman of ijsmeisje.

IJskar huren Zaanstad reclame?
Wilt u de ijskar huren Zaanstad met belettering of logo? Wilt u onze medewerker in uw bedrijfskleding? Wij denken graag met u mee met IJskar huren Zaandam. Bel ons gerust mocht u vragen hebben over het huren van een IJskar in Zaanstad.

ijskar huren eenvoudig en snel?

Voor (bijna) elk feest of gelegenheid is het fantastisch om een ijskar te huren. Zeker in Zaandam. We zijn er goed bekend. Het huren van een ijskar is zo geregeld, dit gaat namelijk gemakkelijk via de onderstaande stappen:

  1. Jij vraagt compleet vrijblijvend en gemakkelijk een offerte aan voor de ijskar verhuur in Zaandam. (of kijk meteen naar de richtprijs, uiteraard maken we voor jou een scherpe offerte op maat)
  2. Kies wanneer, hoe laat en hoeveel ijsjes (aantal bollen) u wilt voor je evenement of feest.
  3. Wij sturen de offerte binnen 24 uur per mail. Akkoord? Dan kun je dit online bevestigen.
  4. Wij komen bij je met onze ijskar en echte ijscoman of ijsmeisje. We scheppen de ijsjes uit aan al je gasten in uw gewenste tijd. Na de tijd vertrekken we weer met onze bus, ijskar en medewerker. Zelf hoeft u niets meer te doen.
  5. Wij versturen de nota naar afloop naar u.

Offerte aanvragen?
Wilt u een offerte aanvragen voor een ijskar huren Zaandam of Zaanstad? Klik dan hier.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?