Ijskar huren in Utrecht stad is een koud kunstje.

IJskar huren Utrecht Stad

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Een IJskar huren in Utrecht

Op zoek naar een verfrissende toevoeging aan aan je evenement in de stad Utrecht? Zoek niet verder! Bij De Jong’s IJs is het huren van een ijskar in Utrecht een klusje dat zo geklaard is. Onze ijskar is dé perfecte keuze als je nadenkt over het huren van een ijskar in Utrecht. Wij weten de weg in deze prachtige stad dankzij onze tevreden klanten en partners. We zijn er goed bekend. Zo doen we de jaarbeurs Utrecht af en toe aan. Maar je vind ons ook regelmatig onder de Domtoren, in Overvecht of zelfs De Meern. Onze ijskar brengt je het beste handgemaakte schepijs, rechtstreeks vanuit de ijskar. Overweeg je een ijskar te huren in Utrecht voor een evenement? Of je nu 200 of 2000 ijsjes nodig hebt, niks is te gek. We rijden met plezier die kant op.

Vers ijs uit onze eigen ijsmakerij

En wat maakt ons ijs extra speciaal? Al ons heerlijke ijs wordt met liefde en zorg met de hand gemaakt in onze eigen ijsmakerij in Gorredijk. We zijn geen gewone ijsfabriek met productiemedewerkers; nee, wij zijn een echte ijsmakerij met gepassioneerde vakmensen. Ons assortiment is breed en biedt een scala aan verrukkelijke smaken. Kun je geen keuze maken? Geen zorgen, we helpen je graag bij het selecteren van de perfecte smaken en ijsjes om jouw evenement onvergetelijk te maken.

IJskar huren Utrecht met reclame?

Wil je een ijscokar huren in Utrecht en meteen ook reclame maken, dan hoef je niet verder te zoeken. Met onze ijskarren val je pas echt op! Denk je aan opvallende belettering of je bedrijfslogo? Of zie je onze medewerker graag in jouw bedrijfskleding? Wij denken graag met je mee als het gaat om het huren van een ijskar in Utrecht. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, mocht je vragen hebben.

Offerte aanvragen?

Wil je een offerte aanvragen om een ijskar te huren? Klik dan hier.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?