Ijskar huren in Utrecht stad is een koud kunstje.

IJskar huren Utrecht Stad

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

IJskar huren in Utrecht stad is een “koud kunstje” bij De Jong’s ijs. We komen bij je met onze ijskar of ijscokar in de stad Utrecht. We zijn er goed bekend. Zo zien we de jaarbeurs Utrecht af en toe. Maar je vind ons ook regelmatig onder de Domtoren, in Overvecht of zelfs De Meern.

Eigen ijsmakerij

In Utrecht scheppen we ons handgemaakte en verse schepijs uit aan uw gasten of klanten. Ons ijs maken we natuurlijk zelf en dagvers in onze eigen ijsmakerij. Van 250 tot 2.000 ijsjes? Geen probleem voor onze ijscoman of ijsmeisje. Een ijskar huren Utrecht is zo geregeld.

IJskar huren Utrecht Stad met reclame?

Wilt u de ijskar inzetten voor een commercieel doel? Of wilt u er een eigen sfeer aan geven? U kunt onze ijskar huren met belettering of logo? Wilt u onze medewerker in uw bedrijfskleding? Wij denken graag met u mee met ijskar huren Utrecht Stad. Bel ons gerust mocht u vragen hebben over het huren van een ijskar in Utrecht stad. Wij staan u graag te woord voor vragen over IJskar huren Utrecht.

Hoe werkt een ijskar huren in Utrecht Stad bij ons?

Elke gelegenheid leent zich voor de huur van een ijskar in Utrecht Stad. Of u nu gaat trouwen, een bedrijfsfeest hebt, iets te vieren heeft, of en fantastische promotie actie wilt maken. Wij kunnen helpen bij elk aspect van uw lekkere doel in Utrecht Stad.

  1. U vraagt vrijblijvend en gemakkelijk een offerte aan voor de ijskar huren Utrecht Stad;
  2. U kiest wanneer, hoe laat en hoeveel ijsjes (aantal bollen) u wilt voor uw gelegenheid;
  3. Wij sturen de offerte binnen 24 uur per mail. Akkoord? Dan kunt u online bevestigen;
  4. Wij komen bij u met onze ijskar en echte ijscoman of ijsmeisje. We schepen de ijsjes uit aan uw gasten in uw gewenste tijd. Na de tijd vertrekken we weer met onze bus, ijskar en medewerker. Zelf hoeft u niets te doen.
  5. Wij versturen de nota naar afloop naar u.

Dus heeft u plannen voor een ijskar huur in Utrecht? Bel of mail ons gerust.

Een offerte op maat?

Wilt u direct een offerte aanvragen voor een ijskar huren in Utrecht Stad? Vraag dan vandaag nog een offerte aan.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?