U wilt een IJskar huren in Tilburg?

IJskar huren Tilburg

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

IJskar huren in Tilburg

Iets verfrissends nodig voor jouw evenement in Tilburg? Bij De Jong’s ijs is het huren van een ijskar in Tilburg een fluitje van een cent. Met onze vrolijke ijskar of ijscokar rollen we moeiteloos naar jouw locatie in Tilburg. Gelukkig zijn we hier al vaker geweest en hebben we de eer gehad om een glimlach te toveren bij de bezoekers van Festival Mundial en zelfs tijdens de studenten TOP week, waar we ijzig lekker ijs uitdeelden.

Wij zijn bekend met de straten van Tilburg als het gaat om het huren van een ijskar. Ons ambachtelijk gemaakte, vers schepijs is een hit bij jouw gasten of klanten. Of je nu 250 of 2000 ijsjes nodig hebt, onze ijsman of ijsvrouw draait er zijn of haar hand niet voor om.

IJskar huren Tilburg met reclame?

En wist je dat we de ijskar in Tilburg ook kunnen voorzien van belettering of logo? Wil je dat onze medewerker in jouw kleding verschijnt? Bij De Jong’s ijs denken we graag met je mee als het gaat om het huren van een ijskar in Tilburg. Heb je vragen over het hele ijskar-huurproces in Tilburg? Bel ons gerust! Wij staan klaar om je te helpen. IJskar huren in Tilburg was nog nooit zo verfrissend en leuk!

Offerte aanvragen?
Wil je een offerte aanvragen voor een ijskar huren in Tilburg? Klik dan hier.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?