U wilt een IJskar huren in Sneek?

IJskar huren Sneek

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Het regelen van een ijskar huren in Sneek is zo gepiept bij De Jong’s ijs uit Gorredijk. Onze ijskar of ijscokar rolt graag naar jouw locatie in Sneek of de nabije omgeving, soms zelfs onder de charmante waterpoort door. We hebben ervaring met het uitdelen van ijsjes bij een bank en ons overheerlijke ijs is verkrijgbaar bij een geweldige IJs & Macaron zaak. Slechts 20 minuten rijden vanuit onze ijsmakerij, voelt als een thuiswedstrijd. We scheppen met liefde handgemaakt en vers schepijs voor jouw gasten of klanten, of het nu gaat om 200 of 2000 ijsjes – voor onze ijscoman of ijsmeisje is dat geen enkel probleem.

IJskar huren Sneek met Reclame?

Denk je aan het huren van de ijskar in Sneek met een flitsende belettering of logo? Of wil je onze medewerker zien stralen in jouw bedrijfskleding? We denken graag met je mee als het gaat om IJskar huren Sneek. Aarzel niet om ons te bellen als je vragen hebt over het huren van een IJskar in Sneek. Bij ijskarverhuur in Sneek willen wij graag jouw partner zijn. Maar ook buiten de stad staan we voor je klaar, bijvoorbeeld in Joure, Heeg of Terherne.

Onze ijscoman komt met plezier naar jouw locatie, en daarna bepaal jij de koers. Komen de gasten naar de ijskar of gaat de ijskar op ontdekkingsreis langs jouw gasten? Onze ijskarren hebben geen stroom en water nodig, ze zijn volledig zelfvoorzienend. Zodra alle gasten zijn voorzien van verrukkelijk ijs, nemen we de ijskar weer mee naar Gorredijk, waar we hem grondig reinigen. Pas na afloop ontvang je de rekening. Heb je specifieke smaakwensen? Wij maken jouw ijs op maat. Bel ons gerust! Een IJskar huren in Sneek wordt bij ons een feestelijke ervaring.

Offerte aanvragen?
Wilt u een offerte aanvragen voor een ijskar huren in het mooie Sneek? Klik dan hier.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?