U wilt een IJskar huren in Sneek?

IJskar huren Sneek

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Uw ijskar huren in Sneek is een “koud kunstje” bij De Jong’s ijs uit Gorredijk.
Met onze ijskar of ijscokar komen we graag bij u op uw locatie in Sneek of omstreken. We komen vaak onder de waterpoort door.  Zo hebben we ijsjes uitgedeeld voor een bank, en is ons ijs verkrijgbaar bij een mooie IJs & Macaron zaak. Het is dan ook slechts 20 minuten rijden vanuit onze ijsmakerij, een thuiswedstrijd dus. Wij scheppen handgemaakt en vers schepijs uit aan uw gasten of klanten. Van 200 tot 2000 ijsjes? geen probleem voor onze ijscoman of ijsmeisje.

IJSKAR HUREN Sneek RECLAME?

Wilt u de ijskar huren  in Sneek met belettering of logo? Wilt u onze medewerker in uw bedrijfskleding? Wij denken natuurlijk  graag met u mee met IJskar huren Sneek. Bel ons gerust op mocht u vragen hebben over het huren van een IJskar in Sneek. Bij een ijskar verhuur in Sneek zijn wij graag uw partner. Maar ook net buiten de stad helpen we graag. Zoals naar Joure, Heeg of Terherne.

Onze ijscoman komt bij u op locatie. Daarna is het helemaal aan u. Komen de gasten naar de ijskar of gaan we met de ijskar langs uw gasten. Onze ijskarren hebben geen stroom en water nodig en zijn daarmee compleet zelfvoorzienend. Heeft u al uw gasten voorzien van ijs? Dan nemen we de ijskar mee retour en maken we deze in Gorredijk weer schoon. Pas na afloop sturen we u de rekening op.
Speciale wensen voor smaken ijs? Wij maken het graag op maat. Vraag het ons gerust.

Offerte aanvragen?
Wilt u een offerte aanvragen voor een ijskar huren in het mooie Sneek? Klik dan hier.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?