U wilt een IJskar huren in Rotterdam?

IJskar huren Rotterdam

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Op elke locatie in Rotterdam

Met onze ijskar of ijscokar komen we bij u op locatie in Rotterdam. We zijn er goed bekend door onze mooie opdrachtgevers en klanten. Zo zijn wij jaarlijks te vinden op het North Sea Jazz Festival in Ahoy en hebben we weleens ijs weggegeven bij Feijenoord. Ook hebben we het mooie evenement Wereldhavendagen in Rotterdam gedaan met bijna 10 ijskarren en zijn we af en toe in de haven om ijs te trakteren met onze ijskar. U hoort het, van haven tot Coolsingel. Een ijskar huren is daarom voor De Jong’s IJs een “koud kunstje”.

Vers ijs

We hebben al meer dan 70 jaar ervaring in het bereiden van het lekkerste ijs. Het ijs voor in de ijskar maken we de nacht voor uw evenement handgemaakt in onze ijsmakerij in Gorredijk. Dit gebeurt met zoveel mogelijk verse en lokale ingrediënten, dit proef je dan ook terug in ons ijs. Of u nou 250 ijsjes wilt of 2.000, dit is geen enkel probleem voor onze ijsocman of ijscovrouw.

IJskar huren Rotterdam met reclame

We kunnen als een verlengde van uw marketing dienen. Van full colour belettering tot het plaatsen van een logo op uw ijskar. IJs OpsterlandWe kunnen het ijs bereiden in de kleuren van uw bedrijf, de ijsjes voorzien van een chocolaatje of zelf uw logo in het chocolaatje plaatsen, zoals het voorbeeld van Opsterland.  We denken graag met u mee om uw bedrijf en/of evenement nog beter tot uiting te laten komen. Zo kunnen we voor bedrijven visitekaartjes uitdelen bij een ijsjes of een visitekaartje ruilen tegen een ijsje. Het is zo gek niet te bedenken.

Offerte aanvragen?

Wilt u een offerte aanvragen voor een ijskar huren Rotterdam? Klik dan hier.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?