Jij wilt een IJskar huren in Rotterdam?

IJskar huren Rotterdam

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

IJskar Huren in Rotterdam? Met De Jong’s IJs wordt je Event een Hit!

Heb je een feestje of evenement in Rotterdam en ben je op zoek naar die kers op de taart? Of beter gezegd, de bol op het hoorntje? Bij De Jong’s IJs is een ijskar huren in Rotterdam kinderspel! We rijden met onze ijswagen, ijsfiets, of zelfs ijscokar heel Rotterdam door. Of je nu dicht bij de iconische Erasmusbrug, in het levendige Witte de Withkwartier of in het charmante Delfshaven zit, onze ijscoman op locatie komt overal!

Voeg een Persoonlijk Tintje Toe aan Je IJskar in Rotterdam!

Wil je dat je gasten nog lang napraten over je evenement? Personaliseer dan je ijskarretje met je eigen logo of slogan. Het is zelfs mogelijk om ons team in jouw bedrijfskleding te steken! Neem contact met ons op, en we bespreken graag de mogelijkheden voor jouw ijskar of ijscowagen met een persoonlijk tintje.

Hoe werkt een IJskar Huren bij De Jong’s IJs?

Een ijskraam huren in Rotterdam is echt een makkie. Hieronder de simpele stappen:

  1. Vraag je Offerte aan: Laat ons weten dat je interesse hebt in een ijskar huren in Rotterdam. Dit kan snel en vrijblijvend via onze website.

  2. Kies je Details: Geef de datum, het tijdstip en het aantal ijsjes aan. Of je nu dicht bij de bruisende Markthal of het prachtige Kralingse Bos zit, we maken het mogelijk.

  3. Bevestigen maar!: Je ontvangt van ons binnen 24 uur een offerte. Ga je akkoord? Dan kun je het online bevestigen.

  4. Wij zijn er!: Op de afgesproken dag en tijd komen we naar jou toe met onze ijskar, ijsfiets of wat je ook maar hebt gekozen. Onze ijscoman of ijsmeisje zal de ijsjes met plezier uitdelen aan je gasten.

  5. Nagenieten: Na het feest sturen we je de rekening en zit jouw taak erop!

Van een kleine bijeenkomst met 200 ijsjes tot een groot evenement met 2000 ijsjes, geen klus is voor ons te groot of te klein. Dus, waar wacht je nog op? Maak je Rotterdamse evenement onvergetelijk met een ijskar, ijsfiets of ijscowagen van De Jong’s IJs!

Offerte aanvragen?

Wilt u een offerte aanvragen voor een ijskar huren Rotterdam? Klik dan hier.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?