Jij wilt een IJskar huren in Rotterdam?

IJskar huren Rotterdam

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

IJskar huren in Rotterdam?

Gaaf feest of event in Rotterdam op de planning en zoek je die extra touch? Wat dacht je van een ijskar huren in Rotterdam bij De Jong’s IJs? Het is echt zo geregeld! Onze ijscokar scheurt door heel Rotterdam, of je nu bij de iconische Erasmusbrug bent, het bruisende Witte de Withkwartier verkent of relaxed in het pittoreske Delfshaven. De ijscoman op locatie is er voor jou!

Reclame met jouw ijskar in Rotterdam!

Wil je dat jouw feest de geschiedenisboeken in gaat? Personaliseer dan je ijskar met jouw eigen logo of slogan. En we gaan nog een stapje verder – ons team kan zelfs gehuld zijn in jouw bedrijfskleding! Kortom, maak jouw ijsmoment uniek. Interesse in het huren van een ijskar in Rotterdam? Contacteer ons en we brainstormen over de mogelijkheden voor jouw ijskar of ijscowagen met een persoonlijke twist. En vergeet niet, een ijskar huren in Rotterdam was nog nooit zo cool!

Hoe werkt een IJskar Huren bij De Jong’s IJs?

Een ijskraam huren in Rotterdam is echt een makkie. Hieronder de simpele stappen:

  1. Vraag je Offerte aan: Laat ons weten dat je interesse hebt in een ijskar huren in Rotterdam. Dit kan snel en vrijblijvend via onze website.

  2. Kies je Details: Geef de datum, het tijdstip en het aantal ijsjes aan. Of je nu dicht bij de bruisende Markthal of het prachtige Kralingse Bos zit, we maken het mogelijk.

  3. Bevestigen maar!: Je ontvangt van ons binnen 24 uur een offerte. Ga je akkoord? Dan kun je het online bevestigen.

  4. Wij zijn er!: Op de afgesproken dag en tijd komen we naar jou toe met onze ijskar, ijsfiets of wat je ook maar hebt gekozen. Onze ijscoman of ijsmeisje zal de ijsjes met plezier uitdelen aan je gasten.

  5. Nagenieten: Na het feest sturen we je de rekening en zit jouw taak erop!

Van een kleine bijeenkomst met 200 ijsjes tot een groot evenement met 2000 ijsjes, geen klus is voor ons te groot of te klein. Dus, waar wacht je nog op? Maak je Rotterdamse evenement onvergetelijk met een ijskar, ijsfiets of ijscowagen van De Jong’s IJs!

Offerte aanvragen?

Wilt u een offerte aanvragen voor een ijskar huren in Rotterdam? Klik dan hier.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?